Ik wil weten hoeveel punten ik heb opgebouwd bij 2TTOYS, hoe doe ik dat?

1: Klik op : VERDIEN KORTING"

De knop staat op de desktop of laptop rechts onder in het scherm. Op de telefoon zie je een cadeautje met een strik daar omheen. Klik daar op.

Mogelijkheid 2: via de knop "2TTOYS VIP ACCOUNT"

Rechtsboven in (op de desktop) zie je de knop 2TToys VIP Account. Als je daar op klikt, dan kom je automatisch in het inlogscherm. Op de telefoon kun je snel inloggen door op de 3 verticale streepjes te klikken links boven en dan te kiezen voor "2TTOYS VIP ACCOUNT" (onderste menu mogelijkheid)

Volg dan stap 3 en verder

2: Naar het inlog scherm gaan van het 2TTOYS VIP programma

Door op de knop "VERDIEN KORTING" of op het cadeautje te klikken (stap 1), kom je in dit scherm terecht. Kies voor INLOGGEN om naar jouw persoonlijke account te gaan waar je jouw gegevens kunt zien.

3: Inloggen op jouw 2TTOYS VIP account

In dit scherm vul je jouw E-mail adres in en jouw wachtwoord. Als je jouw wachtwoord vergeten bent, klik dan op "Wachtwoord vergeten?". Als je nog geen account hebt, klik dan op "Account aanmaken" Klik HIER om te zien hoe je een account kunt aanmaken.

4: Opvragen van jouw balans

Om te zien hoeveel punten je hebt opgebouwd, klik op "MIJN BALANS". Er opent een scherm met daarin hoe en hoeveel punten je inmiddels opgebouwd hebt.

Je kunt in dit scherm ook kiezen om te zien hoe je punten kunt verdienen door op "VERDIEN PUNTEN"te klikken.

Ook kun je zien hoe je jouw punten inwisselen tegen korting op een bestelling door op "PUNTEN INWISSELEN" te klikken.

MIJN BELONINGEN is van toepassing als we een speciale actie hebben waardoor je meer punten dan normaal kunt verdienen. Hou onze site in de gaten, en we zullen je laten weten als we een PUNTEN ACTIE hebben.

Als je meer wilt weten over het inwisselen van punten: KLIK HIER

5: Mijn balans

In jouw persoonlijke MIJN BALANS zie je het aantal punten dat je hebt opgebouwd en hoe je de punten hebt opgebouwd.

Als je ingelogd bent via de knop "2TToys VIP Account" (stap 1 mogelijkheid 2), dan zie je precies wanneer je hoeveel punten hebt toegewezen gekregen in een overzicht.