Wat is LEGO Stem

LEGO Stem, leerzaam LEGO

Met LEGO "Stem" sets haal je verantwoord LEGO in huis. Leer hoe het echte leven werkt, en vertaal het dagelijks leven in LEGO blokjes

Wat is LEGO stem en wat kun je er mee?

Leren door middel van spel, het grote voordeel van LEGO speelgoed sets.

STEM, Lerend spelen met LEGO bouwspeelgoed.

Is het voor kinderen moeilijk om informatica, wetenschap, technologie, techniek en wiskunde te leren? Het lange antwoord is nee - het kortste antwoord is: leren door middel van spel. Door samen te werken leren kinderen hun plek in de maatschappij. Door bouwtekeningen te lezen, krijgen ze ruimtelijk inzicht.

Waarom is LEGO Stem zo leuk en leerzaam voor kinderen?

Voor de meesten van ons zijn informatica, wetenschap, technologie en wiskunde ofwel razend spannend en inspirerend of juist ontzettend ontmoedigend en moeilijk. Ze staan vaak te boek als de ‘exacte’ of ‘harde’ wetenschappen. Moeilijk om te leren en te bevatten maar ze hebben ook de reputatie rigide te zijn; er is geen ruimte voor creativiteit en verbeeldingskracht.

Bouwstenen van het leven, universum en alles daartussen

LEGO ontwerpt en maakt LEGO STEM-speelgoed omdat LEGO gelooft dat nieuwsgierigheid, plezier en creativiteit belangrijke stimuli zijn om zowel kinderen als volwassenen enthousiast te maken voor wetenschap. Je kunt altijd op je eigen manier spelen en experimenteren, van basis tot gevorderde STEM-vaardigheden. (En dat is wetenschappelijk bewezen!) STEM biedt toegang tot het leren begrijpen van de bouwstenen van het leven, het universum en alles daar tussenin.

voorbeelden van LEGO sets met "Stem"

Wat vinden anderen van 2TTOYS?

"2T Toys is the Best Toy Shop in the Netherlands Amazing range of Lego, With Amazing Staff Well Done"
- Gary White

LEGO BUILDS FOR 2

Je kunt nu samen met je kind een LEGO bouwwerk maken met bouwtekeningen die gemaakt zijn voor 2 LEGO bouwers.

LEES MEER OVER BUILD FOR 2