Pre-Order voorwaarden

Het is mogelijk items te bestellen in Pre-Order. Dit houdt in dat je jouw items geleverd krijgt zodra deze bij ons binnenkomen. Dat leveren kan via verzending of je kunt je items op komen halen tijdens onze openingstijden. 

Voorwaarden:

  • LEVERTIJD: bij ieder item dat je bestelt via Pre-Order staat een levertijd. Deze datum is een verwachte levertijd. Het kan dus zijn dat jouw bestelde items later komen dan vermeld staat. Aan de genoemde verwachte levertijd zijn geen rechten te ontlenen.
  • LEVERING: pas als we er van overtuigd zijn dat wij de Pre-Order sets geleverd gaan krijgen, dan pas maken we deze beschikbaar om te bestellen. Het kan echter voorkomen dat een set toch niet beschikbaar komt. Denk bijvoorbeeld aan het voorbeeld van de LEGO Technic Boeing die geannuleerd werd. Als we weten dat een set die je besteld hebt niet uitgeleverd gaat worden, dan laten we je dat weten en zorgen voor een zo snel mogelijk retour van het door jou voldane bedrag.
  • ANNULERING: als jouw item later komt dan waar je op gerekend had, dan is het mogelijk jouw bestelling te annuleren. Stuur daarvoor een bericht naar: info@2ttoys.nl onder vermelding van jouw ordernummer. Mocht je al betaald hebben, dan storten we het betaalde bedrag terug op jouw rekening. Houdt er rekening mee dat er enkele dagen kunnen zitten tussen het annuleren en de terug betaling. 
  • LEVERING MEERDERE ITEMS: als je meerdere items bestelt waarvan er een of enkele via Pre-Order, dan leveren we alle items uit op het moment dat het laatste item binnen is, en dus jouw order compleet. We sturen niet af in delen, tenzij je akkoord gaat met extra verzendkosten, daar lichten we je over in nadat je de bestelling geplaatst hebt. Dus: als je 2 items bestelt waarvan er 1 later binnenkomt, dan wordt de gehele bestelling pas verstuurd als het item dat je via Pre-Order besteld hebt bij ons binnen is.

 

DEZE SETS KUN JE VIA PRE-ORDER BESTELLEN