Welkom bij LEGO Classic

Kinderen kunnen genieten van oneindige creativiteit met LEGO® Classic bouwspeelgoed. Kinderen innoveren en ontdekken als ze nieuwe en fantasierijke manieren vinden om spannende LEGO dieren, -gebouwen en -objecten te creëren. Er is keuze uit wielen, deuren, ramen, scharnieren, ogen en stenen in allerlei vormen en maten. Ze kunnen dus alles bouwen wat ze zich maar kunnen voorstellen

BEKIJK ALLE SETS

Kinderen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden

LEGO® Classic bouwsets geven kinderen ideeën en inspiratie met spannende modellen die onbeperkt, oneindig spel stimuleren. Terwijl ze ontdekken hoe leuk het bouwen van hun eigen LEGO speelgoed is, ontwikkelen kinderen creatieve en fijne motoriek waar ze hun leven lang profijt van hebben. Leren was nog nooit zo leuk!

BEKIJK ALLE SETS >>>

Ga creatief aan de slag met je favoriete LEGO® bouwer

LEGO® Classic speelsets bieden eindeloze uren van creatieve activiteit voor kinderen, vrienden en gezinnen. Een geweldige manier om te bouwen aan leuk speelgoed én fijne herinneringen. Geniet van een intensieve en leerzame tijd met je favoriete LEGO bouwer!

BEKIJK ALLE SETS >>>

Speelgoed bouwen voor jonge kinderen en kleuters

Jongens en meisjes van 4 jaar en ouder kunnen eindeloos genieten van actief spelen met LEGO® Classic speelsets. En met de eenvoudig te volgen bouwinstructies die bij elke set zijn inbegrepen, kunnen zelfs nieuwe bouwers trots zijn op het bouwen van hun eigen LEGO speelgoed.

BEKIJK ALLE SETS >>>

BEKIJK INSPIRATIE VIDEO'S

Duik in een schatkist van LEGO® stukken

LEGO® Classic sets barsten van de LEGO bouwstenen en -stukken in allerlei kleuren, vormen en maten. Kies uit een breed scala aan inspirerende speelsets met wielen, ogen, ramen en nog veel meer, en ontdek een schat aan inspiratie voor je eigen unieke creaties.

ONTDEK DE SCHATKIST