LEGO shoppen op leeftijd

LEGO is er voor alle leeftijden

en natuurlijk mag je als 12 jarige ook bouwen en spelen met sets dit in de categorie 4+ vallen. Maar om een keuze te maken voor iedere leeftijd, heeft LEGO een indeling gemaakt van de LEGO sets op leeftijd.

1.5+

LEGO voor kinderen van 1 jaar en ouder

Ontwikkel de fijne motoriek, laat de fantasie de vrije loop en stimuleer de creativiteit met deze kennismaking met LEGO® sets voor peuters van 1.5+ jaar oud. De wereld moet nog ontdekt worden, dat is een feest met deze LEGO DUPLO sets.

4+

LEGO voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar oud

Als je 4+ jaar oude bouwer klaar is voor een nieuwe uitdaging, vind je hier sets met meer details en die nog altijd eenvoudig te bouwen zijn en de creativiteit stimuleren. Ideaal om samen te bouwen en zo de band met je kind nog beter te maken. Wat is er leuker om samen te creëren. 

6+

Bekijk hier alle LEGO sets voor kinderen van 6, 7, 8 en 9 jaar oud

Stuur kinderen tussen 6+ op avontuur in een wereld van creatief speelplezier, waar ze hun eigen verhalen maken en hun favoriete figuren keer op keer opnieuw bouwen. Stoere jongens en meisjes bouwen graag met LEGO. Deze sets zij geweldig als cadeau of gewoon tussendoor.

9+

Bekijk alle LEGO sets voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar oud

Voor de grotere sets voor 9+ jaar oude kinderen is meer geduld nodig, maar ze leveren ook meer voldoening op en kinderen kunnen er langer mee spelen en bouwen. Hoewel deze LEGO sets al wat moeilijker zijn om te bouwen, geven ze uren speelplezier. LEGO stenen zijn uitwisselbaar, dus altijd geweldig om te krijgen!

13+

Bekijk alle LEGO sets voor kindern van 12, 13, 14, 15, 16 en 17 jaar oud

Tieners en volwassenen vinden inspiratie en uitdaging in deze gedetailleerde sets. Het afbouwen ervan geeft een gevoel van vertrouwen en trots. Vol details, en echt werkende motoren, vering en besturing bijvoorbeeld. Ideaal als cadeau voor de puber die stiekem toch nog graag met LEGO bouwt.

18+

Bekijk alle LEGO sets 18 jaar en ouder. Adults welcome

Ook volwassen zijn welkom bij LEGO. De geweldige sets van LEGO Creator Expert, Starwars en LEGO Technic zijn populair onder de ervaren LEGO bouwers. Uitdagingen om te bouwen, maar zeker rustgevend en altijd een geweldige set om te laten zien aan mede LEGO fans