De zes beste LEGO® hondensets voor kinderen

Is je kleintje helemaal weg van schattige honden en lieve puppy's? Met de schattige LEGO® hondensets beleven je kinderen uren zorgeloos speelplezier met hun favoriete trouwe viervoeters!

We hebben acht van onze favoriete hondenfiguren en -sets uitgekozen waarmee je kinderen zich niet alleen uren kunnen vermaken, maar die ook mooi staan als decoratie in huis.

 

LEGO® BrickHeadz™ – Franse buldog

Word vrienden met dit leuke tweetal schattige Franse bulldog honden! Een volwassen hond en een puppy met bijpassende blauwe sjaals en halsbanden om hun nek zitten zij aan zij naast een bouwbare brandkraan op een plek in de stad.

Ze zien er geweldig uit, als onderdeel van een groter BrickHeadz™ tafereel of op zichzelf staand en vormen een prachtig cadeau voor fans van deze honden met grote oren.

LEGO® BrickHeadz™ – Sint Bernard

Sint Bernards zijn grote honden - en deze BrickHeadz miniaturen hebben een groot hart! Deze volwassen Sint Bernard en pup zitten naast een grasplant en zien er superlief uit met hun grote ogen en tong uit hun bek.

Combineer ze met andere BrickHeadz sets voor een cool, stijlvol effect of zet ze ergens samen neer als eerbetoon aan dit bijzondere ras.

LEGO® Friends – Olivia's elektrische auto

Ga met deze elektrische auto op pad voor een milieuvriendelijk ritje! Het blauw-met-roze voertuig staat klaar voor een tochtje, met Olivia en Mia voorin en ruimte voor de schattige puppy Elliot achterin.
Stop onderweg zodat Elliot op een bot kan kluiven en de auto kan opladen met behulp van de al even milieuvriendelijke windturbine en het zonnepaneel, haal een croissantje voor de meisjes en ga weer op weg!

LEGO® City – Brandweerkazerne

Deze brandweerhond hoort bij het team! Roetsj met de pup en Finn McCormack, Freya McCloud en de andere brandweerlieden langs de brandweerpaal omlaag naar de wagen en ga op weg om de kitten te redden.

Wanneer er brand uitbreekt, ruk je uit in de helikopter met een kledderschieter, pak je de reddingsladder en breng je iedereen in veiligheid.

De set is te combineren met andere LEGO City sets met behulp van de LEGO wegplaat, voor nog grotere avonturen!

LEGO® City – IJswagen

Koel even af met deze coole ijswagen! Er komt een droom uit voor kinderen als ze de baas zijn over al dit lekkers en ijshoorntjes kunnen geven aan inwoners van LEGO City, zoals de klant op een skateboard met het schattige hondje.

Er is ruimte in de wagen waar de ijsverkoopster kan werken en er zijn allerlei ijsaccessoires voor iedereen die langskomt. Combineer deze set met andere LEGO City sets en laat alle inwoners van je stad van een ijsje genieten!

LEGO Friends – Hondendagopvang

Als je kleintje dol is op honden en graag voor ze zorgt, zal de Hondendagopvang set zeker in de smaak vallen. Kinderen kunnen LEGO Friends Emma namelijk helpen haar dierenvriendjes schoon en in topvorm te houden.

Geef de honden een goede schrobbeurt in bad, laat ze door de behendigheidstunnel lopen en breng ze vervolgens moe maar voldaan weer naar huis!

De set bevat verzorgingsspullen, een kassa, een verzorgingsgedeelte en een kleine hondendrol om op te ruimen. En dat is nog niet alles, want met de talloze andere LEGO hondenaccessoires kun je eindeloos veel verhalen bedenken!

 • Waarom motorliefhebbers dol zullen zijn op de nieuwe LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SP

  LEES MEER 
 • LEGO Land Rover Classic Defender "90" 10317 ICONS | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

  Iconische auto's van LEGO

  LEES MEER 
 • Sorteren en bewaren van je LEGO® stenen

  LEES MEER