LEGO Bouwinstructies

Stimuleer LEGO® bouwers om creatief te worden met deze duidelijke, eenvoudige bouw instructies! Maar ja... soms heb je het boekje zo goed opgeborgen dat je de instructies niet meer kunt vinden... wat dan? Dus als je op zoek bent naar LEGO® bouw instructies? Dan ben je aan het juiste adres! We willen dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met bouwen dus hebben we duizenden LEGO bouw instructies online beschikbaar gemaakt. Zoek eenvoudig op thema of jaar en je vindt de instructies voor vele oude en nieuwe sets. Download de bestanden en je kunt meteen aan de slag. En voor die speciale sets waar je verschillende varianten mee kunt bouwen, vind je alternatieve instructies met het nummer van de set. Door HIER te klikken kun je GRATIS bouwtekeningen downloaden.

INSTRUCTIONS PLUS – EENVOUDIGE 3D-BOUWINSTRUCTIES

Wist je dat je ook interactieve digitale LEGO instructies voor bepaalde sets kunt krijgen? Zoom in en uit en draai je model terwijl je bouwt; dit maakt het bouwen leuk en gemakkelijk! Je hoeft alleen de QR-code op het instructieboekje in je set te scannen. Je kunt de 3D-instructies ook vinden door op “LEGO sets” te zoeken in de LEGO® Bouw instructies of download de gratis app met behulp van de onderstaande knoppen!

 

Zoek eenvoudig op thema of jaar

en je vindt de instructies voor vele oude en nieuwe sets. Download de bestanden en je kunt meteen aan de slag. En voor die speciale sets waar je verschillende varianten mee kunt bouwen, vind je alternatieve instructies met het nummer van de set.
 

LEES MEER (Site van LEGO) >>>

 

LEGO INSTRUCTIONS+

Wist je dat je ook interactieve digitale LEGO instructies voor bepaalde sets kunt krijgen? Zoom in en uit en draai je model terwijl je bouwt; dit maakt het bouwen leuk en gemakkelijk! Je hoeft alleen de QR-code op het instructieboekje in je set te scannen. Je kunt de 3D-instructies ook vinden door op “LEGO sets” te zoeken in de LEGO® Bouwinstructies app.

LEES MEER OVER INSTRUCTIONS+ >>>