LEGO sets met paarden

De top 5 van paardenspeelgoed voor kinderen. Zijn je kinderen gek op paarden? Het is misschien lastig om een echte pony in huis te halen, maar kinderen zullen het geheid heerlijk vinden om met LEGO® sets van speelgoedpaarden te spelen, of ze nu zieke paarden verzorgen of hun favoriete filmscènes met paarden die ze kennen van het witte doek tot leven brengen.

We hebben vijf van de beste LEGO sets met paardenspeelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden uitgezocht, dus het nieuwe dierenavontuur wacht op je.

LEGO® Friends – Paardentraining en aanhanger

Laat zien wat je kan op het springconcours of ga een stukje paardrijden met deze schattige paardentrainingset voor kinderen vanaf vier jaar! Kinderen hebben de set zo in elkaar gezet dankzij de twee startstenen en kunnen vervolgens in de huid van paardentrainer kruipen door de paarden met de minipoppetjes van LEGO Friends Stephanie en Emma te leren hoe ze moeten rijden en spelen. Als je genoeg hebt geoefend, kun je het hele team in de aanhanger laden en op weg gaan naar de wedstrijd om daar een coole trofee te winnen!

 

LEES MEER >>>

 

LEGO® City – Paardentransportvoertuig