De leukste Politie sets van LEGO

De beste LEGO® Politiebureausets

Kinderen en volwassenen zijn dol op een klassiek spelletje politie en boefje, en met deze toffe LEGO® politiebureausets om te bouwen of ergens neer te zetten komen al hun verhalen tot leven.

Of je nu het liefst volop actie beleeft en achter de boeven aangaat of alle coole functies van de uitgebreide bouwsets ontdekt, het kan allemaal. Haal je politiepak dus maar tevoorschijn en zet de sirenes aan, want er lopen nog altijd boeven rond die gepakt moeten worden!

LEGO® City – Kustpolitie en brandmissie

Je bent pas echt de held van de dag als je niet alleen de misdaad, maar ook de gevaarlijkste branden weet te bestrijden! Deze speelset combineert twee populaire LEGO City thema's en bevat een politiebureau, een politiehelikopter van de kustwacht, een brandweerboot die echt blijft drijven en een speedboot waarin de boeven proberen te ontsnappen.

Zet samen met de vier minifiguren, waaronder held Tom Bennett uit de LEGO City Adventures tv-serie, alles op alles om de benarde situatie op te lossen en de stad veilig te houden.

Kinderen kunnen in de brandweerboot over het water scheuren om de brand op de speedboot van de boeven te blussen. Gebruik de brandblusser om de LEGO vlammen te doven en roep vervolgens de politiehelikopter op om de boeven omhoog te takelen en naar de gevangenis te brengen!

LEGO® City – Politiebureau