Klantenservice

KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Wij werken hard aan onze nieuwe website. Daardoor kan het voorkomen dat een item dat jij zoekt nog niet online staat. Schroom niet, neem contact met ons op, waarschijnlijk hebben we jouw favoriete item wel op voorraad.

  • 2TTOYS
  • Orthen 16
  • 5321 XS 's-Hertogenbosch
  • 073-6893368
  • info@2ttoys.nl

Op basis van de vragen die we vaak krijgen, hebben we een aantal pagina's gemaakt met antwoorden. Wellicht staat het antwoord op jouw vraag op een pagina. Kijk hier onder naar de vaag gestelde vragen (FAQ)

 

 

MISSIE

2TTOYS is al sinds 2004 actief. Wij van 2TTOYS zien de komende jaren een markt voor speelgoed waarin verschillende markten met verschillende behoeften bestaan. Enerzijds zien we de toename van online verkoop. Deze klant heeft behoefte aan de laagste prijs. Anderzijds zien we de klant die geïnformeerd wil worden over speelgoed, extra service verwacht en het item wil zien, voelen en aanraken voor hij het koopt. Deze klant wil een "experience" beleven bij het kopen van speelgoed. Zeker bij speelgoed met een hoog aanschafbedrag. Om deze markten te kunnen bedienen achten we het van groot belang dat wij als 2TTOYS: - artikelen tegen de laagste prijs willen aanbieden en op de diverse social media aanwezig zijn om ons aanbod kenbaar te maken - duale distributie aanbieden, bestellen via de website of een "experience" beleven in de off-line winkel 2T-SHOP - tijdig, correct en volledig communiceren over levertijden en nieuwe items die uit gaan komen - onze off-line winkel 2T-SHOP up-to-date houden met relevante en actuele opgebouwde modellen laten zien

STRATEGIE

We zijn erop gericht om de bedrijfsvoering zo "lean and mean" te maken om kosten te besparen. - We handelen pragmatisch en zoeken altijd een oplossing; - We optimaliseren en innoveren om zo efficiënt mogelijk te werken; - We zorgen voor een goed aanbod op zowel de website als in de 2T-SHOP; - We werken aan langdurige en diepgaande relaties.

DOELSTELLING

De hoofddoelstelling van 2TTOYS is om het niveau van alle geleverde producten en verleende services continu te verbeteren en te streven naar perfectie. Het belang van onze klant staat hierbij altijd voorop. Deze hoofddoelstelling hebben wij intern vertaald naar al onze afdelingen en medewerkers. De gehele 2TTOYS organisatie is er hierdoor op gericht om de beste producten tegen de beste prijs en dat met de hoogste services te kunnen bieden aan de klanten.