LEGO 31206 Het verhaal achter het Rolling Stones Logo

Het verhaal achter het iconische Rolling Stones logo

Toen designer John Pasche in april 1970 begon met het schetsen van een kleine tong en lippen, dacht hij dat het ontwerp misschien gebruikt kon worden voor het briefhoofd van de band, of om op hun volgende 45-toerensingle te drukken.

Hij had toen nooit vermoed dat het uiteindelijk het beroemdste logo in de geschiedenis van de rock-’n-roll zou worden.

In de loop van de volgende 50 jaar werd zijn schets ontelbare keren gekopieerd, hertekend en heruitgevonden, gedrukt op t-shirts, aanstekers, mokken, petten en nog heel wat meer.

Om de nalatenschap van de Rolling Stones te vieren, hebben we een gloednieuwe LEGO® Art set van het iconische logo uitgebracht, om fans hun favoriete herinneringen aan deze illustere band opnieuw te laten beleven.

Na het bouwen kun je de nieuwe LEGO Art set ophangen aan een muur als eerbetoon aan een van de grootste rockbands aller tijden ... en aan een logo dat de tand des tijds tot nu toe moeiteloos heeft doorstaan ...

Het verhaal achter het iconische Rolling Stones logo
Toen designer John Pasche in april 1970 begon met het schetsen van een kleine tong en lippen, dacht hij dat het ontwerp misschien gebruikt kon worden voor het briefhoofd van de band, of om op hun volgende 45-toerensingle te drukken. Hij had toen nooit vermoed dat het uiteindelijk het beroemdste logo in de geschiedenis van de rock-’n-roll zou worden. In de loop van de volgende 50 jaar werd zijn schets ontelbare keren gekopieerd, hertekend en heruitgevonden, gedrukt op t-shirts, aanstekers, mokken, petten en nog heel wat meer. Om de nalatenschap van de Rolling Stones te vie