Bouw een angstaanjagende LEGO wolf

Durf jij dat? Een spannende LEGO tijger bouwen? 2TTOYS leert je hoe je dat kunt doen

LEES MEER

Bouw een LEGO vampier

Maak je Halloween dit jaar nog een tikkeltje griezeliger door je eigen versie van deze vampier te maken! Van hun beruchte rode met zwarte outfits tot hun griezelige bleke huid, je kunt je creatie aanpassen om het zo eng te maken als je maar wilt.

LEES MEER

Bouw een LEGO cadeaudoos

Het is heel goed om kinderen te leren op zoek te gaan naar duurzame opties. Een cadeaudoos van LEGO® stenen is de ultieme afvalvrije, herbruikbare cadeauverpakking!
Stappen

LEES MEER

Bouw een LEGO monster

Een super eng LEGO monster bouwen... durf jij dat?

LEES MEER

Bouwen op de tast

Bouwen op de tast

Kun jij geblinddoekt een LEGO® model namaken op de tast? Kom allereerst helemaal tot rust. Voel de stenen. En vergeet niet dat je een pro bent, dus je hoeft ze niet te zien om te weten waar ze horen.

LEES MEER

Bouw een LEGO® goudvis als huisdier

Van LEGO kun je alles maken. Ook huisdieren die geen verzorging nodig hebben... zoals deze goudvissen.

LEES MEER

Bouw hoe je je voelt

We voelen allemaal verschillende dingen op een dag, maar kun je die emoties ook namaken met LEGO® stenen? Laten we in deze activiteit niet alleen de tijd nemen om te praten over hoe we ons voelen, maar ook waarom we ons zo voelen..

LEES MEER

Bouw iets mafs met slechts 90 LEGO® stenen

Denk je dat je duizenden LEGO® stenen nodig hebt om iets mafs te bouwen? Nou, niet dus! Je zult ongetwijfeld veel gekke creaties kunnen bedenken, zelfs met slechts 90 stenen.

LEES MEER

Het stenenrestaurant

Heb jij het in je om een LEGO® chef-kok te worden? Bedenk een menu en bouw je eigen gerechten in deze leuke activiteit!

LEES MEER

Spellen met LEGO® stenen

Eén van de eerste dingen die kinderen leren schrijven, is hun eigen naam. In deze activiteit krijgen ze de kans om die tot leven te brengen met LEGO® stenen!

LEES MEER

Laten we gaan zeilen!

Maak zelf een zeil om toe te voegen aan je LEGO® DUPLO® boot, maar zorg ervoor dat het de juiste maat is, zodat je passagiers niet overboord vallen!

LEES MEER

Tijd om te racen!

Tijd voor snelheid! Bouw een auto en een racebaan en nodig je vrienden en familie uit voor de grote LEGO® race!

LEES MEER

Creëer je eigen mythische LEGO wezens

De legende zegt dat er een stapel LEGO® stenen is. Op een dag zal er een bouwer opstaan die de stenen in ontzagwekkende beesten zal veranderen: de spin-leeuw, de vis-koe, de paard-panda..

LEES MEER

Herbouw je favoriete LEGO® set

Haal je favoriete model uit elkaar en bouw je LEGO® set om in iets totaal nieuws! Klaar om aan de slag te gaan?

LEES MEER

Organiseer een LEGO® modeshow

Gebruik de LEGO® stenen die je in huis hebt om een glamoureuze modeshow neer te zetten. Klaar voor showtime?

LEES MEER

Test je geheugen met LEGO® stenen

Op zoek naar een snel spelletje met veel potentie voor plezier en vaardigheden? Dan is dit iets voor jou! Dit geheugenspel past bij elke leeftijdsgroep en interesse.

LEES MEER

Dierengeluiden oefenen met DUPLO® stenen

Een van de eerste soorten geluiden die kinderen beginnen na te bootsen, is dierengeluiden. Laat in deze activiteit je jonge peuter kennismaken met dierengeluiden. Bereid je voor door al je LEGO® DUPLO® dieren op een rij te zetten!

LEES MEER

Op zoek naar de LEGO® DUPLO® steen

Kun jij dezelfde DUPLO® steen vinden? Is de steen gebogen of recht, lang of kort? Deze activiteit draait allemaal rond het gebruik van gevoel.

LEES MEER

Feesthoedenspel met LEGO® stenen

Daag iedereen uit om een leuke LEGO® hoed te maken en kijk wie hem het langst op zijn hoofd kan houden – probeer niet te veel te wiebelen!

LEES MEER

Bowlen met LEGO® stenen!

Als je gezin van bowlen houdt, kun je thuis je eigen bowlingbaan maken!

LEES MEER

LEGO® DUPLO® Feestspelletjes

Doe mee, doe mee! Als je kleintje van de magie van de kermis houdt, kun je misschien een doe-het-zelfversie voor thuis bouwen! Ideaal als verjaardagsactiviteit..

LEES MEER

LEGO® dierenrondloopspel

Tijd om wat LEGO® dieren te bouwen. Maar kun je bouwen terwijl je rondjes blijft lopen zonder te stoppen, zelfs niet om stenen op te pakken?

LEES MEER

Tegenstellingen leren met LEGO® DUPLO®

Ze realiseren het zich misschien nog niet, maar jonge kinderen laten zien hoe tegenstellingen werken en de belangrijkste verschillen zal een cruciale vaardigheid vormen voor hun ontwikkeling op het gebied van woorden lezen en begrijpen.

LEES MEER