TOP SELLING HANDBAGS

There are a lot of reasons people love our bags. This collection contains the best of them. Dive deep into handbag-world.

See Now

De negen beste LEGO® Knutselideeën voor in de winter

Nu het buiten weer kouder wordt en de eerste sneeuwvlokjes door de lucht dwarrelen, gaan kinderen thuis op zoek naar nieuwe speelmogelijkheden en creatieve uitdagingen.

Met deze negen LEGO® knutselsets kunnen je kleintjes hun eigen 'coole' stijl laten zien en ongekende winterpret beleven!

MAAK DE WINTER NOG LEUKER!

De dagen worden korter, maar jouw plezier duurt langer met de geweldige LEGO kerst sets en Adventkalenders. Topset, die jouw huis om jouw huis om te vormen in een winterwonderland.

BEKIJK ALLE LEGO KERSTSETS >>>

LEGO CLASSIC

Bouw alles wat je maar kunt bedenken met deze enorme LEGO® Classic-stenensets, boordevol LEGO® onderdelen, zoals wielen, vensters, ogen, bladeren, vlaggen, hendels, en natuurlijk de karakteristieke stenen zelf. Elke set biedt nieuwe mogelijkheden om iets echt origineels te ontwerpen en bouwen en de instructies geven je enkele ideeën zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen avonturen. Bouw enorme voertuigen, piepkleine dieren of maak een combinatie van beide! Je kunt alle sets combineren en je fantasie de vrije loop laten. Bouw uitgebreide LEGO® kastelen, haal ze uit elkaar en herbouw ze als waanzinnige monsters. Er zijn geen grenzen voor wat je kunt maken en er is dus wel iets voor iedereen, ook voor volwassenen. De sets zijn bijzonder geschikt om het zelfvertrouwen en de creativiteit van kinderen vanaf 4 jaar te stimuleren, of om urenlang bouwplezier te geven aan bouwers van elke leeftijd!

BEKIJK ALLE LEGO CLASSIC SETS >>>

LEGO 10259 Winterdorp station

Bezoek je familie in de kerstvakantie met deze winterdorp stationsset inclusief treinstation in de sneeuw met lantarenpalen en klokkentoren met kransen, perron, brievenbus, groene bomen, besneeuwde overweg met spoorbomen en lampen en een prachtige, feestelijk versierde bus met deuren die open kunnen en een bagagerek met losse koffers en cadeaus. Bij dit LEGO® Creator Expert model hoort ook een kaartjesloket inclusief dienstregeling en een loketraam met doorgeeflade voor kaartjes, plus een café met bedieningsluik en een gedetailleerd interieur met espressomachine, kopjes, een kassa en een menukaart. Inclusief vijf minifiguren.

SHOP NU!

LEGO MINIFIGUREN

LEGO® minifiguren zijn een van de meest herkenbare speelgoedfiguren ter wereld voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Je kunt uit enorm veel verschillende figuren en displaydozen kiezen en er zijn enorm veel manieren om je favorieten te verzamelen. Kies bekende gezichten uit je favoriete films, tv-series en videogames en originele LEGO® minifiguren in allerlei verschillende stijlen. Ze zijn uitstekende cadeaus om te verzamelen en in sommige sets krijg je een verrassing voor nog meer speelplezier. Welke ga jij krijgen? Er zijn ook coole accessoires in de stijl van het karakteristieke gezicht van een LEGO® minifiguur.

BEKIJK ALLE LEGO MINIFIGUREN >>>

LEGO BLACK PANTHER

Heb jij de Black Panther Wakanda Forever al gezien? Dan is het tijd jouw fantasie te laten spreken en extra avonturen te verzinnen met deze supergeweldige LEGO Marvel Black Panther sets!

BEKIJK ALLE LEGO BLACK PANTHER SETS >>>

LEGO Marvel

Bouw iets buitengewoons en word je eigen favoriete superheld met Marvel speelsets! Werk samen met andere legendarische Marvel personages tijdens gedurfde missies en versla samen de superschurken. Bouw onvergetelijke filmactiescènes na of verzin je eigen avonturen met de coole minifiguren, voertuigen, gebouwen, gadgets en wapens. Zal goed of kwaad overwinnen? Het lot van het Marvel universum ligt in jouw handen!

BEKIJK ALLE LEGO MARVEL SETS >>>

LEGO CITY

Speelplezier in een grote stad met LEGO® City-sets - de beste cadeaus voor verjaardagen en feestdagen. Organiseer hulpdiensten zoals de LEGO® City-politie- en brandweerteams om boeven te arresteren en branden te blussen. Als je klaar bent, kun je lekker ontspannen in de pizzarestaurants en hotdogkraampjes in de stad. Of verken een nieuw uiterste van de wereld met sets waarmee je de oceaan of de lucht ontdekt, compleet met bekende gezichten uit de LEGO® City Adventures-serie. Bereid je voor op actie en speelplezier! Hoe je ook wil spelen of pronken, je kunt je eigen LEGO® City op talloze manieren zo inrichten en vorm geven als je zelf wilt. Er is net zo veel pret voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen.

BEKIJK ALLE LEGO CITY SETS >>>

LEGO DUPLO

De heldere kleuren en grote, makkelijk beet te pakken LEGO® DUPLO® bouwstenen zorgen ervoor dat peuters vanaf 18 maanden spelenderwijs leren terwijl ze gebouwen zoals schuren en scholen bouwen, treinen op een spoor laten rollen of met auto's racen. Ze kunnen zelfs pretparken, boerderijen en bouwplaatsen laten leven en vullen met dieren en minifiguren. DUPLO® sets bieden kinderen de kans om de wereld te ontdekken en hun fijne motoriek te trainen terwijl ze groter worden. En natuurlijk staan de sets ook garant voor urenlang plezier en vermaak! Er is zoveel te doen en de sets kunnen worden gecombineerd om kinderen kennis te laten maken met nieuwe ideeën en begrippen. Andere sets zijn gericht op vormen en zelfs de basisprincipes van computerprogramma's om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en leren leuk te maken. Met uitdagende sets die het plezier van spelenderwijs leren stimuleren, bouwen kinderen speelherinneringen op die een heel leven meegaan.

BEKIJK ALLE LEGO DUPLO SETS >>>

LEGO HARRY POTTER

Ga op magische avonturen met Harry, Hermelien, Ron en al je favoriete personages op Zweinstein™ (en schurken zoals Voldemort) met LEGO® Harry Potter-sets. Of je nu bij Griffoendor™, Huffelpuf™, Ravenklauw™ of Zwadderich™ hoort, kinderen en volwassen fans van de Wizarding World™ gaan van onze LEGO® sets en verzamelbare minifiguren genieten. Of geef Harry Potter™ speelgoed cadeau en neem je kinderen mee naar de Wizarding World™ van Harry Potter, een wereld vol magie en magische wezens, heksen en tovenaars. Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen kunnen actiescènes nabouwen met boeiende personages uit de wereld van Harry Potter™ en Fantastic Beasts™, of zelf nieuwe avonturen bedenken.

BEKIJK ALLE LEGO HARRY POTTER SETS >>>