LEGO Helikopters en vliegtuigen, welke zijn de leukste?

LEGO Helikopters en vliegtuigen

Kruip in de huid van een piloot en vlieg ervandoor in de machtigste machines. Of je nu voor de supersnelle straaljager, de brandweer- en reddingshelikopter of het ninjavliegtuig gaat, je beleeft de spannendste avonturen in de lucht. Neem plaats in de cockpit en zoef ervandoor met een van de vele LEGO® vliegtuig- en helikoptersets. Dit zijn onze zeven favorieten 

Rijd tal van avonturen tegemoet met deze transporttruck met de nieuwe reddingshelikopter van de stad! De robuuste truck met gelede dieplader en uitklapbare waarschuwingslichten is klaar om naar de reddingsbasis te rijden of direct naar de noodsituatie te scheuren. Parkeer, laad de helikopter uit, zet de piloot in de cockpit en stijg op terwijl de bestuurder de situatie op de grond afhandelt. De helikopter heeft draaibare rotors en een opbergruimte voor de brancard.

LEES MEER >>> 

 

Blijkbaar kunnen hotdogs ook té heet zijn! De hotdogverkoper heeft zijn lekkernijen laten aanbranden en nu staat zijn vuilnisbak in brand. Hoog tijd om de LEGO® City brandweer en volledig uitgeruste helikopter in te schakelen om het vuur te blussen. De helikopter heeft draaibare rotors en een opbergruimte waar de brandweerlieden al hun spullen in kwijt kunnen. Zodra de situatie onder controle is, wacht er een beloning voor de brandweerman: een heerlijke hotdog – maar wel eentje die niet is verbrand!

LEES MEER >>> 

 

Jonge kinderen beleven samen met de DUPLO® vader en dochter een te gek vliegavontuur wanneer ze op pad gaan om hun familie en vrienden te zien. Help ze bij het boarden en haal de bovenkant van het vliegtuig af om ook binnenin te kunnen spelen of verken het vliegveld met de deur die open kan, de draaiende verkeerstoren en de bagageglijbaan. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is veilig landen!

LEES MEER >>>

 

Help! De energiecentrale staat in brand! Gelukkig is de LEGO® Reddingshelikopter in de buurt om de situatie te redden. Kinderen kunnen de LEGO vlammen op elkaar stapelen en zo één groot vuur creëren dat ze vervolgens kunnen blussen door met de kanonnen op de helikopter waterelementen af te schieten. Deze LEGO helikopterset bevat een supersnelle brandweermotor zodat Clemmons, de held uit de LEGO City tv-serie, zowel op wielen als door de lucht naar de noodsituatie