Dit is de pagina waar je superkracht tot leven komt

 

 

Wat, wist je nog niet dat je een superkracht hebt? Natuurlijk wel! Dat is de superkracht van spelen. Dankzij deze superkracht leer je creatief denken, maak je contact met anderen, los je in een handomdraai problemen op en vul je de wereld met plezier. En om dat te bewijzen, hebben we een speelbare film voor je gemaakt. En die speel je niet alleen af, maar je speelt hem letterlijk, als een spel. Kijk, geniet en gebruik je superkracht om de raadsels op te lossen.

Spelen is jouw superkracht!

Deze film zit boordevol verborgen aanwijzingen. Speel de film keer op keer en los alle raadsels op! Elke keer dat je een code kraakt, ontgrendel je een minifiguur met superkrachten die je kunt personaliseren. Er zijn zes outfits te verzamelen. Los alle zes de raadsels op om ze allemaal te verzamelen!

Deel je superkrachtige verzamelkaart met de LEGO® Insiders community!

OMG het is World Play Day! Vandaag gaan we spelen!

Oproep aan alle speelhelden: jouw moment om te schitteren is aangebroken. Je hebt een speelafspraakje met de hele wereld. Kom je speelmissies bekijken en maak je superkrachten klaar!
 

Een boost voor het spelen met je gezin

Het is wetenschappelijk bewezen dat gezinnen die samen spelen een triljoen keer meer plezier hebben. Ga deze superspeeluitdagingen samen aan en laat je superkrachten te vrije loop.

Bouw je eigen LEGO® toren

Maak er je hangplek voor speelhelden van die hoog boven de stad uittorent.

Bouw een LEGO® robot

Je eigen mechanische superheld en partner is overal voor in.

Bouw met maar één kleur

Je speelheldenuniversum krijgt zijn eigen stijl. Mooi!

NIEUWSTE LEGO SETS