TOP SELLING HANDBAGS

There are a lot of reasons people love our bags. This collection contains the best of them. Dive deep into handbag-world.

See Now

De beste LEGO® knutselsets voor de herfst

Zin om de haard aan te steken? Zie je overal oranje blaadjes op de grond en pompoenen voor de huizen? Dan is de herfst aangebroken en is het tijd om gezellig samen te knutselen – en ook soms wat te griezelen!

Om je te helpen wat inspiratie op te doen, hebben we de acht beste LEGO® sets om in de herfst samen met de kinderen te knutselen op een rijtje gezet.

Iconische LEGO sets

Wat is er nou leuker dan te bouwen aan iconische LEGO sets? LEGO Icons, geintroduceerd in 2022, is de lijn die LEGO Creator Expert opvolgt. Geweldige sets, vol details, die uren lang bouw plezier opleveren.

BEKIJK ALLE LEGO ICONS SETS >>>

LEGO Brickheadz

Er is geen betere manier waarop kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen hun passies kunnen uitbeelden dan met een collectie van figuren van stenen, zoals schattige dierenvriendjes, favoriete personages uit favoriete tv-series en films en nog veel meer! Je kunt je eigen LEGO® BrickHeadz™ collectie starten met één figuur, maar dankzij de gestileerde bouwplaten zijn ze ideaal als prachtige blikvangers, dus je kunt elke set combineren met andere om je huis of persoonlijke ruimte echt iets persoonlijks te geven. We hebben zelfs speciale BrickHeadz™ voor bijzondere thema's, zoals feestdagen, Disney en huisdieren

BEKIJK ALLE LEGO BRICKHEADZ SETS >>>

LEGO Ideas

LEGO® Ideas-sets zijn geïnspireerd door creaties van fans die naar de website van LEGO® Ideas zijn geüpload, waar FANS EROP STEMMEN en er vervolgens OFFICIËLE SETS van worden gemaakt. De LEGO® Ideas-reeks bevat een aantal zeer herkenbare en realistische modellen die bij allerlei interesses aansluiten. Zo zijn er complexe klassieke videogamelevels en functionerende digitale muziekinstrumenten die je na kunt bouwen, terwijl liefhebbers van wetenschap helemaal kunnen opgaan in ruimtevaartmodellen. De spannende verzamelaarsitems zijn ook nog eens prachtig om mee te spelen! Bekijk bekende sets van klassieke films en tv-series of bouw een blikvanger die een prachtige aanvulling is voor de unieke collectie bij je thuis of in je persoonlijke ruimte. De uitdagende modellen zijn uitstekende cadeau-ideeën voor tieners vanaf 13 jaar en volwassen bouwers die graag hun tanden zetten in wat lastigere ontwerpen.

BEKIJK ALLE LEGO IDEAS SETS >>>

LEGO Classic

Bouw alles wat je maar kunt bedenken met deze enorme LEGO® Classic-stenensets, boordevol LEGO® onderdelen, zoals wielen, vensters, ogen, bladeren, vlaggen, hendels, en natuurlijk de karakteristieke stenen zelf. Elke set biedt nieuwe mogelijkheden om iets echt origineels te ontwerpen en bouwen en de instructies geven je enkele ideeën zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen avonturen. Bouw enorme voertuigen, piepkleine dieren of maak een combinatie van beide! Je kunt alle sets combineren en je fantasie de vrije loop laten. Bouw uitgebreide LEGO® kastelen, haal ze uit elkaar en herbouw ze als waanzinnige monsters. Er zijn geen grenzen voor wat je kunt maken en er is dus wel iets voor iedereen, ook voor volwassenen. De sets zijn bijzonder geschikt om het zelfvertrouwen en de creativiteit van kinderen vanaf 4 jaar te stimuleren, of om urenlang bouwplezier te geven aan bouwers van elke leeftijd.

BEKIJK ALLE LEGO CLASSIC SETS >>>

LEGO Technic

Kinderen vanaf 6 kunnen spelenderwijs leren en hun passie voor techniek ontdekken met gedetailleerde LEGO® Technic-ontwerpen. Met functionerende versnellingsbakken, wielen en assen die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten, groeit hun begrip van de complexe details van de aandrijving van auto's, vliegtuigen, motorfietsen en bouwvoertuigen en hoe deze werken. Sets kunnen verder worden verbeterd met CONTROL+, een gratis app die kan communiceren met veel gemotoriseerde LEGO® Technic-speelgoed met een afstandsbediening, waardoor elementen zoals beweging en geluid worden toegevoegd en kinderen uitdagingen kunnen doen en deze met hun vrienden kunnen delen. Ook is het een perfect cadeau voor gevorderde volwassen bouwers

BEKIJK ALLE SETS >>>

LEGO Star Wars

Star Wars™ is een van de populairste franchises ter wereld en is al sinds 1977 verenigd met de Kracht. Onze LEGO® Star Wars™ sets halen het "sterrenstelsel ver, ver hier vandaan" een stuk dichterbij. Met je favoriete LEGO® Star Wars™ sets kun je je aansluiten bij de Jedi of de Sith en strijden voor de lichte of duistere kant van de Kracht, terwijl je scènes nabouwt uit de films met al je favoriete personages, zoals Luke Skywalker, Yoda, Grogu, Darth Vader, Keizer Palpatine, Princes Leia, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, C-3PO en nog veel meer. Meer ervaren bouwers kunnen hun eigen Star Wars™ helm, de Millennium Falcon™, Imperial Star Destroyer™ of AT-AT™ maken. Met Star Wars™ constructiespeelgoed en LEGO Star Wars™ minifiguren gebaseerd op klassieke stripverhalen en films boordevol actie, zoals de films over de Skywalker-saga en tv-series zoals The Mandalorian, Droids, Star Wars: The Clone Wars, The Book of Boba Fett, heeft onze spannende collectie de beste cadeaus voor kinderen vanaf 6 en volwassen verzamelaars die van Star Wars™ houden. Op zoek naar het perfecte cadeau? Hier zijn de top LEGO® Star Wars™ cadeaus voor volwassenen of beste LEGO® Star Wars™ cadeaus voor kinderen.

BEKIJK ALLE LEGO STARWARS SETS >>>

LEGO Avatar

LEGO® Avatar-sets bieden fans van de film en iedereen die affiniteit heeft met de thema's duurzaamheid en milieu, een spannende en uitdagende LEGO bouwervaring. Met bekende personages en herkenbare locaties bieden LEGO Avatar-sets kinderen een geweldige speelervaring en spannende verhaalmogelijkheden, terwijl volwassenen kunnen genieten van een ontspannen bouwproces.

BEKIJK ALLE LEGO AVATAR SETS >>>

LEGO Jurassic World

Stap in de wereld van LEGO® Jurassic World™, waar enorme dinosaurussen ronddwalen en avonturen op je wachten. LEGO® Jurassic World™ speelgoed en cadeaus voor kinderen en volwassenen zijn geïnspireerd door Jurassic Park-films en bestaan uit coole voertuigen, heldhaftige personages minifiguren, iconische gebouwen, laboratoria, wetenschappelijke apparatuur en nog veel meer. Ben je klaar om je eigen scènes uit deze populaire filmreeks te bouwen? Onze sets zijn boordevol speelgoeddinosaurussen van alle soorten en maten, waaronder triceratopsen, velociraptors en tyrannosaurus rexen. Of je nu fan bent van de Jurassic Park-films of een wetenschapper in de dop die paleontologische vaardigheden traint, wij hebben urenlang plezier voor elke leeftijd! Je kunt ook in de huid van je favoriete personages kruipen met Owen Grady, Alan Grant, Claire Dearing, Dr. Wu, Ellie Sattler, Ken Wheatley, Eli Mills, Maisie Lockwood, Franklin Webb, Zia Rodriguez, Tim Murphy en Lex Murphy.

BEKIJK ALLE LEGO JURASSIC WORLD SETS >>>