LEGO 42130

Voor de fans van motorfietsen heeft LEGO nu deze BMW motorfiets. De BMW M 1000 RR is ontwikkeld op het circuit, geperfectioneerd voor op de weg en heeft de harten van vele motorfans weten te veroveren. Nu kan ook jij op een ontspannende manier je eigenLEGO Technicmodelversie (42130) van de ultieme motor bouwen.

BESTEL NU

LEGO 10269

Bouw een Harley met LEGO blokjes voor de fan van motoren. Ontdek de subtiele details van een onvergetelijk staaltje techniek met de LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson® Fat Boy® motor

BESTEL NU

LEGO 71734

Jonge kinderen kunnen hun bouwvaardigheden ontwikkelen met de indrukwekkende set Kai's zwaardmotor (71734). De set bevat een motor, een katapult die objecten kan wegschieten en 2 minifiguren waarmee kleine bouwers urenlang speelplezier kunnen beleven.

BESTEL NU

LEGO 60310

Deze voor de LEGO City fans komt LEGO met deze LEGO City Kip stuntmotor (60310) speelset, boordevol actie bevat een fantastische speelgoedmotor voor het maken van coole wheelies en stunts hoog in de lucht. Voeg daar het personage Clemmons uit de tv-serie LEGO City Adventures in zijn kippenpak aan toe en je bent klaar voor hilarische stuntshows.

BESTEL NU

LEGO 10967

Er wordt een schattig hondje vermist! Kan jouw kleine held de politieagent helpen om het vermiste huisdier op te sporen? Deze veelzijdige speelset stimuleert de emotionele en sociale vaardigheden en de fijne motoriek van peuters wanneer ze de levensechte avonturen van een alledaagse held naspelen. Zo kunnen ze op een spannende reddingsmissie gaan, een lief dier verzorgen en rondrijden op de duwmotor met een motoragent.

BESTEL NU

LEGO 42107

Bouw een race motor met LEGO. Stijl, elegantie en prestatie. Deze LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Het is de eerste motor in de geschiedenis van LEGO Technic met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken. En dat is nog niet alles, want de motor heeft ook andere geweldige kenmerken zoals vering aan de voor- en achterkant voor realistische bewegingen en schijfremmen voor en achter. 

BESTEL NU

LEGO Stuntz

Stoere stuntmannen maken de gaafste stunts!

BEKIJK ALLE SETS