De leukste LEGO sets met katten en poezen | 2TTOYS ✓ Beste prijs

De negen beste LEGO® kattensets voor kinderen

Katten zijn niet alleen geweldige huisdieren, maar ook geweldig speelgoed! Kattenfans van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om met deze LEGO® katten te spelen en de show te stelen met de beste kattensets ooit.

Bedenk de leukste avonturen en vertel de grappigste dierenverhalen met je eigen kittenverzameling!

LEGO® DOTS – Geheime houder

Ken je iemand die op zoek is naar een plek om een geheimpje te verstoppen? Jongens en meisjes kunnen deze set snel in elkaar zetten en hebben zo in een handomdraai een unieke doos voor al hun geheimen.

De doos heeft de vorm van een coole kat die een notitieblaadje of kleine foto kan vasthouden met zijn pootjes.

Bovendien biedt de doos volop opbergruimte. Het lijf van de kat is namelijk een perfect pennenbakje en heeft zelfs twee verborgen vakjes. En dat is nog niet alles, want je kunt de stemming van de kat aanpassen door zijn kop, oren en poten in een andere positie te zetten.

LEGO Friends – Kattenverzorgingswagen

Kattenverzorgingswagen
Toevoegen aan verlanglijst

Kattenverzorgingswagen

Average rating5out of 5 stars
Price€9,99
In Tas

Kinderen kunnen samen met LEGO Friends Emma en Mia door de stad rijden in de kattenverzorgingswagen om katten op te halen die moeten worden getrimd. Ze stoppen ook nog even bij de salon om al die katten lekker in de watten te leggen.

De set bevat figuren van een kat en kitten voor eindeloos rollenspelplezier en een startsteen zodat je snel kunt beginnen met bouwen. Ontdek ook de schattige accessoires, zoals een kattenkoekje, een drinkflesje voor de kitten en een borstel en een schaar om de katten een make-over te geven.

LEGO® BrickHeadz™ – Kortharige katten

Kortharige katten
Exclusieve
Toevoegen aan verlanglijst

Kortharige katten

Average rating5out of 5 stars
Price€14,99
In Tas

Met LEGO BrickHeadz™ laat je iedereen op een elegante manier zien hoeveel je van katten houdt!

De volwassen kortharige kat draagt een strikje en heeft een beweegbare staart, en de schattige kitten zit in een versierde mand op een stevige bodemplaat.

LEGO DUPLO® – Minnie's verjaardagsfeest

Met Minnie is het iedere dag feest! In haar roze auto rijdt ze naar de feestlocatie, waar Figaro de kat al op haar staat te wachten. Nu kan het feest echt beginnen.

Jonge kinderen ontwikkelen hun sociale vaardigheden wanneer ze een verjaardagsfeestje naspelen en rollenspellen bedenken met de Disney personages.

De set bevat een enorme bouwbare taart voor Minnie's verjaardag en stenen in de vorm van cadeautjes!

LEGO Friends – Stephanie's kattenkubus

Neem dit speelgoed overal mee naartoe! Als je deze kattenkubus openmaakt, ontdek je een poppetje van LEGO Friends Stephanie en haar kat in een van de vier beschikbare kleuren.

Je kunt alle onderdelen op de bodem vastmaken, waardoor je dus nooit meer iets kwijtraakt. En als je weer thuis bent, kun je de kubus ergens neerzetten als blikvanger.

Bouw de kattenkrabpaal om te voorkomen dat de kitten in de boom klimt, pak vervolgens alles in en ga op weg naar het volgende avontuur!

LEGO Friends – Heartlake City dierenkliniek

Laat je kitten nieuwe vriendjes maken in de dierenkliniek. Binnen de kortste keren is hij twee handen op één buik met de puppy, het paard, de hulphond en de babyschildpad.

Zorg samen met Donna voor de dieren en voer controles uit of laat Mia samen met haar paard nieuwe patiënten ophalen!

 

Donna en haar vrienden kunnen de dieren naar de onderzoekskamer brengen om ervoor te zorgen dat ze weer helemaal de oude worden. En als ze eenmaal klaar zijn met werken, kunnen ze tot rust komen op het balkon.

 

LEGO DUPLO – Boerderijdieren verzorgen

Boerderijdieren verzorgen
Toevoegen aan verlanglijst

Boerderijdieren verzorgen

Average rating5out of 5 stars
Price€9,99
In Tas

Jonge kinderen kunnen nu zelf ervaren hoe het is om op een boerderij te wonen met een varken, schaap, eend en kat.

Ze beleven uren fantasierijk speelplezier en kunnen in de schuur aan de slag gaan of met de realistische hooibaal spelen!

 

Wanneer peuters de dieren verzorgen, voeren en naar de stal brengen voor een dutje, ontwikkelen ze hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie.