website

LEGO Ferrari

Ferrari is het meest aansprekende merk sportwagens ter wereld. Niet voor niets dat LEGO speciale modellen heeft vereeuwigd met LEGO blokjes

LET'S DRIVE

Sommige auto’s hebben een echte wowfactor, en de Ferrari Daytona SP3 is daar een van. Misschien is het de manier waarop de wagen elementen van vroegere Ferrari racelegendes in een moderne vorm giet.

We konden dan ook niet anders dan deze supercar met atmosferische V12-motor als muze voor onze volgende LEGO Technic™ set kiezen.

Onze versie van LEGO stenen is (bijna) net zo gestroomlijnd en sportief als het echte model. De set kan uitpakken met authentieke elementen zoals vlinderdeuren die open kunnen, besturing, voor- en achterwielophanging, een realistische V12-motor met bewegende zuigers en nog heel wat meer. Kortom, de perfecte uitdaging voor ervaren bouwers.

Dit is ondertussen het vierde model in de LEGO Technic™ Ultimate Car Concept serie met een schaal van 1:8. Om het ontwerp van de wagen zo authentiek mogelijk te maken, hebben we de banden en velgen vergroot.

Deze set is het ultieme verzamelobject voor fans van LEGO stenen of van Ferrari die op zoek zijn naar een echte blikvanger om in hun kantoor of woonkamer neer te zetten.

LEES MEER >>>

Ferrari aficionado’s weten dat deze wagen zich in enkele van ’s werelds zwaarste uithoudingsraces een weg naar de top van het podium heeft geracet. Met indrukwekkende kenmerken als een echt werkend stuur, deuren die open kunnen, een V8-motor met op-en-neergaande zuigers en voorste en achterste ophanging is deze set niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een bijzonder authentieke afspiegeling van het origineel. En natuurlijk is het ook een geweldige blikvanger in de woonkamer.

Dit model is naast het ultieme Ferrari verzamelstuk nog heel wat meer. Tijd dus om je eigen motor even uit te zetten en in alle rust met dit epische model aan de slag te gaan.

Ook Alessandro Pier Guidi, de officiële Ferrari Competizioni GT autocoureur (die dus achter het stuur van de echte wagen zit), is er helemaal gek op.

LEES MEER >>>

Fans van racewagens zullen deze set echt geweldig vinden. Breng hulde aan de Ferrari 512 M, een iconische raceauto uit 1970 die gekend is om zijn indrukwekkende prestaties op het circuit. Maak deze realistische (en veel kleinere) versie om mee te spelen of ergens neer te zetten en bewonder tijdens het bouwen de vele authentieke details.

De ontwerpers hebben er alles aan gedaan om de strakke lijnen en aerodynamische vormgeving van de auto zo getrouw mogelijk na te bootsen.

De set omvat ook een Ferrari coureur met een racepak en racehelm.

LEES MEER >>>

De geliefde F40 is een van de meest iconische supercars die ooit in Maranello van de band is gerold, dus is het logisch dat we er een stenen versie van gemaakt hebben (en je mag van geluk spreken als je er ooit een hebt kunnen bemachtigen). Dit in 2015 uitgebrachte gestroomlijnde model beschikt over een openende achterklep met louvres die toegang geeft tot de gedetailleerde V8-motor, een achterspoiler, pop-upkoplampen en een motorkap met daaronder een bagageruimte. Achter de deuren van de wagen vind je het authentieke interieur met de kenmerkende rode sportstoelen en een stuur met Ferrari logo. 1158 stenen samenklikken en daar is ie dan. Je eigen F40 ... We hebben immers niet allemaal het geluk om de echte te bezitten.

LEES MEER >>>

De FXX is een high-performance racewagen die alleen op het circuit wordt gebruikt en bekend staat om de sportieve witte streep op de motorkap. Het echte model is te onstuimig voor de openbare weg, maar dankzij deze levensechte tegenhanger uit LEGO stenen konden Ferrari fans er toch eentje (legitiem) in huis halen.

Deze LEGO set is een getrouwe replica van de echte FXX en stelt dus allerminst teleur: het gedetailleerde, strak vormgegeven koetswerk, de 800 pk sterke motor, de indrukwekkende vleugeldeuren, de openende motorkap, het interieur met stuur met logo en veiligheidsgordels.

LEES MEER >>>

De eerder ‘naakte’ LEGO Ferrari 599 GTB Fiorano heeft niets te verbergen en is voor Ferrari fans een echt verzamelobject. Dit model werd ontworpen zonder koetswerk om de details van het chassis te tonen. Je ziet meteen dat deze deels gestripte versie van de epische grand tourer helemaal anders is dan heel wat van zijn van LEGO stenen gemaakte broertjes. Horen we daar een waarom?

De echte 599 die in 2007 op de markt kwam, was de eerste Ferrari GT wagen ooit die met een geavanceerd aluminium chassis werd uitgerust. Onze LEGO set is een eerbetoon daaraan – omdat we immers weten dat er onder het adembenemende uiterlijk van een supercar nog heel wat meer schuilgaat.

LEES MEER >>>

Beschouw je jezelf als een van de Tifosi? Dan zul je deze LEGO Ferrari F1 racewagen ngetwijfeld weten te waarderen. Deze F1-wagen is een van de grootste LEGO Ferrari modellen

Hij pakt uit met coole functies als een werkende vering, een stuur waarmee je de voorwielen kunt bewegen en twaalf op-en-neergaande zuigers in de motor.

LEES MEER >>>

LEGO Lamborghini SIAN

Bouw een van de meest zeldzame auto's met LEGO blokjes...

LET'S GO

Bugatti Chiron

De Bugatti Chiron is tot op vandaag de snelste productie auto ooit gebouwd. Onbetaaldaar in het echte. Bereikbaar voor jou in LEGO vorm

LET'S GO