De mooiste klassieke LEGO® voertuigen voor volwassenen

De mooiste klassieke LEGO® voertuigen voor volwassenen

In 1967 liet de Amerikaanse autofabrikant Chevrolet de wereld kennismaken met de allereerste Camaro. Sindsdien is deze auto echt legendarisch geworden en is het een favoriet van liefhebbers van muscle cars en klassieke wagens.

Als eerbetoon aan dit icoon brengen we een nieuwe set uit gebaseerd op de Chevrolet Camaro Z28, een model dat bekendstaat als een van de populairste Camaro's ooit waar autoliefhebbers ongetwijfeld enthousiast van zullen worden.

De set maakt deel uit van een reeks andere klassieke voertuigen waarvan de afgelopen jaren LEGO® sets gemaakt zijn. Nu we de Chevrolet Camaro Z28 uitbrengen, lijkt het ons een ideaal moment om terug te blikken op enkele van de mooiste LEGO autosets voor volwassenen. Start de motoren en rijden maar!

LEGO® Icons Corvette

Breng hulde aan een echte klassieker met de nieuwe LEGO Icons Corvette, een model afgeleid van een van de meest opvallende Amerikaanse wagens.

Met deze set die gebaseerd is op Chevrolets populaire cabriosportwagen uit 1961 bouw je vanaf nu gewoon zelf de speciale look-and-feel van deze legendarische auto met LEGO stenen. De bolide heeft een prachtige rode tint – een van de populairste kleuren. Daarnaast kun je genieten van het bouwen van authentieke details zoals de strakke witte streep, de klassieke voorruit, de motor, de kofferbak en het iconische Corvette logo op de motorkap.

Deze Chevrolet behoort tot de eerste generatie Corvette sportwagens en werd al snel een echte favoriet. Niet alleen autofanaten waren er dol op, hij komt ook voor in verschillende iconische Hollywoodfilms. Je ziet jezelf meteen heerlijk cruisen met de wind in je haar.

Kies tussen een open en een gesloten dak en parkeer hem ergens op een mooi plekje waar iedereen ervan kan genieten.

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD