CONTACT

CONTACTGEGEVENS 2TTOYS

Wij werken hard aan onze nieuwe website. Daardoor kan het voorkomen dat een item dat jij zoekt nog niet online staat. Schroom niet, neem contact met ons op, waarschijnlijk hebben we jouw favoriete item wel op voorraad.

 

WIE ZIJN WIJ?

2TTOYS is niet een of ander louche bedrijf waar je LEGO® bestelt, betaalt en dan niets meer ziet of hoort...  ja, jezelf horen fluiten naar het LEGO® en je geld.

Wij zijn in 2004 begonnen op kleine schaal met de verkoop van LEGO® en Playmobil. Inmiddels zijn we al weer jaren officieel LEGO® dealer en Playmobil dealer, en zijn een van de grootste particuliere LEGO dealers van Nederland.

Met onze lange staat van dienst is de conclusie snel te trekken dat we een betrouwbaar adres zijn. Dat blijkt ook uit onze hoge rapport cijfers op Facebook, Google en op vergelijkingssites.

We zijn genomineerd voor Website van het jaar en zijn uitgeroepen tot "gezelligste winkel van Den Bosch". Dat geeft je vertrouwen.

De "S" in HTTPS dat je ziet bij ons webadres in je browser wil zeggen dat de verbinding met onze webshop veilig (secure) is. Uiteraard voldoen we aan de AVG eisen met betrekking tot privacy. Nog twijfels, kom ons dan recht in de ogen aankijken in onze LEGO winkel in Den Bosch. 

LEES MEER>>>