Contactgegevens 2TTOYS De LEGO winkel in Den Bosch

CONTACTGEGEVENS 2TTOYS

2TTOYS is de LEGO winkel met de grootste voorraad! Opgericht in 2004, dus met een grote hoeveelheid trouwe klanten, die ons waarderen met een 4,6 uit 5! Heb je vragen, schroom niet, neem contact met ons op, waarschijnlijk hebben we jouw favoriete item wel op voorraad. Klik HIER voor de openingstijden

OPENINGSTIJDEN:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: geopend van 10:00 tot 16:00
  • Donderdag: geopend van 10:00 tot 16:00
  • Vrijdag: geopend van 10:00 tot 16:00
  • Zaterdag: geopend van 10:00 tot 16:00

 

WIE ZIJN WIJ?

Lees hier een kranten interview met Simone van 2TTOYS

2TTOYS is niet een of ander louche bedrijf waar je LEGO bestelt, betaalt en dan niets meer ziet of hoort...  ja, jezelf horen fluiten naar het LEGO en je geld.

Wij zijn in 2004 begonnen op kleine schaal met de verkoop van LEGO en Playmobil. Inmiddels zijn we al weer jaren officieel LEGO dealer en Playmobil dealer, en zijn een van de grootste particuliere LEGO dealers van Nederland.

Met onze lange staat van dienst - opgericht in 2004 - is de conclusie snel te trekken dat we een betrouwbaar adres zijn. Dat blijkt ook uit onze hoge rapport cijfers op Facebook, Google en op vergelijkingssites.

We zijn genomineerd voor Website van het jaar en zijn uitgeroepen tot "gezelligste winkel van Den Bosch". Dat geeft je vertrouwen.

De "S" in HTTPS dat je ziet bij ons webadres in je browser wil zeggen dat de verbinding met onze webshop veilig (secure) is. Uiteraard voldoen we aan de AVG eisen met betrekking tot privacy. Nog twijfels, kom ons dan recht in de ogen aankijken in onze LEGO winkel in Den Bosch. 

Lees meer over 2TTOYS>>>