LEGO Robot Boost | 2TTOYS ✓ Official shop

Over LEGO Robot "BOOST"!

Je kind kan zelf de LEGO robot modellen met motoren en sensoren bouwen en ze dan tot leven laten komen met behulp van eenvoudig te gebruiken, op pictogrammen gebaseerde programmeeropdrachten. De gratis LEGO BOOST Robot tablet app bevat eenvoudige stap-voor-stap instructies voor het bouwen en programmeren van multifunctionele modellen.

Robot van LEGO zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

 

 

Combineer het veelzijdige LEGO® bouwsysteem met geavanceerde technologie om je creativiteit te stimuleren met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist. Download de gratis app op je smart device en volg de stapsgewijze instructies om elk van de 5 multifunctionele modellen te bouwen en te coderen.

 

LEGO® BOOST Vernie de Robot

Vernie van LEGO® BOOST is een pratende, rijdende en dansende robot die bereid is alles voor je te doen. Hij kan kleuren, beweging en afstand detecteren én je kamer bewaken met zijn wapen met veermechanisme! Maar trek niet aan zijn vinger... zelfs niet wanneer hij je dat netjes vraagt.

Ontdek Vernie de Robot, een robot die beweegt en praat; de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), een robuuste, veelzijdige 'rover' met 4 verschillende uitrustingsstukken, waaronder een schieter met veermechanisme; de Guitar4000, een muziekinstrument met geluidseffecten en veranderende toonhoogte; Frankie de Kat, een interactief huisdier dat speelt, spint en zijn humeur toont; of de AutoBuilder, een automatische productielijn die miniatuurmodellen van LEGO stenen bouwt! Breng je creaties tot leven dankzij de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde coderingsinterface van de app en voltooi een hele reeks activiteiten die voor elk model werden ontworpen. Deze set bevat een speelmat voor gebruik bij specifieke activiteiten en een poster van LEGO BOOST. 

BEKIJK HIER ALLE LEGO BOOST SETS

  LEGO City  LEGO CLassic LEGO Architecture LEGO Creator 3 in 1 LEGO Disney, met Mickey Mouse, sprookjes en Frozen LEGO Dots LEGO DUPLO boerderij, trein, blokken, dieren, huis... alles voor kinderen van 1 jaar en ouder LEGO Friends Harry Potter LEGO LEGO Ideas, sets ontworpen door fans voor fans (moc) LEGO Jurassic World met Dino's LEGO Superhelden van Marvel, Batman, Dc Comics, Batman en Iron Man LEGO Mindstorms, Robots die je zelf kunt bouwen en programmeren LEGO Minecraft  LEGO Mixels, combineer deze wezens en bouw een grote Mixel LEGO Minifigures LEGO Speedchampions Speedracers met snelle sportwagens zoals Ferrari en Lamborghini LEGO Batman... jouw super held in LEGO vorm StarWars LEGO LEGO SupermarioLEGO Technik, alle Technisch LEGO sets op een rijtje LEGO Vidiyo, maak video's en plaats ze op internet LEGO Boost, robot van LEGO, maar dan simpeler dan Mindstorms LEGO Brickheadz, beeldjes van LEGO blokjes LEGO Disney