LEGO® Fortnite® handleiding voor ouders

LEGO® Fortnite® is een spel dat de eindeloze creativiteit van spelers inspireert in een vertrouwde, veilige omgeving .

LEGO Fortnite voegt de beroemde minifiguren van de LEGO Groep toe als outfits, stenen en elementen in LEGO stijl aan Fortnite van ontwikkelaar Epic Games. Je kunt LEGO Fortnite zelfs downloaden en spelen via de bestaande Fortnite-launcher. Selecteer gewoon de tegel van LEGO Fortnite in het menu Ontdekken.

Maar LEGO Fortnite is geen Battle Royale met minifiguren. Het is een geheel nieuwe ervaring die het beste van twee werelden combineert, zodat iedereen die Fortnite al heeft gedownload LEGO Fortnite gratis* kan spelen; alleen of (nog beter) met vrienden.

Wat is LEGO® Fortnite®?

Anders dan bij de Fortnite die je misschien kent, ligt de focus van LEGO Fortnite op overleven op de lange termijn, bouwen en online samenwerken met vrienden. De verhoudingen van die ingrediënten is aan de spelers en daarom heeft LEGO Fortnite twee soorten werelden, die elk geschikt zijn voor een andere aanpak.

Elke enorme LEGO Fortnite wereld wordt procedureel gegenereerd en is daarom uniek voor elke speler. Ze zitten vol mysteries om te ontdekken, verspreid over gebieden zoals de rotsachtige kustlijnen van de Boulder Coast en de koele schaduw van Lush Forests.

Als spelers de wilde werelden verkennen die ze creëren, ontdekken ze vriendelijke bewoners (veel personages en wezens komen zelfs uit Fortnite) evenals dieren zoals koeien en schapen die zijn gemaakt van LEGO stenen en elementen. Spelers kunnen ook minder vriendelijke vijanden ontdekken, zoals wilde wolven, spinnen of zelfs piraten!