website

Speel samen met het hele gezin met LEGO Supermario

Speel samen LEGO Supermario met het hele gezin!

Een hoger niveau speelplezier voor het hele gezin! Het gezin kan samen creatieve quality time doorbrengen door LEGO® Luigi™ en LEGO® Mario™ te koppelen zodat ze samen kunnen werken in deze gloednieuwe ervaring voor twee spelers! Bouw levels en werk vervolgens samen om digitale bonusmunten te verdienen door synchroon te bewegen, draaien en springen. Deel extra beloningen voor het verslaan van vijanden en het voltooien van uitdagingen! Creëer en speel vriendelijke familiewedstrijden tegen elkaar! 

Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal sociale speeluitdagingen voor je LEGO® Super Mario™ team gemaakt die je kunt aangaan!

Creëer het ultieme level!

Ben jij klaar voor de LEGO® Super Mario™ Ultimate Challenge? We willen dat je het allercoolste level bouwt om samen met LEGO® Mario™ en LEGO® Luigi™ plezier te beleven aan het verzamelen van munten. Bekijk de video van LEGO ontwerpers Benjamin en Amy voor creatieve tips en trucs om je te helpen een LEGO Super Mario Ultimate Challenge meester te worden!

 

Uitdaging: samenwerken

Werk samen met een vriend of familielid en bouw een level waarin je munten kunt verzamelen met behulp van allerlei actiestenen, zoals het supersterblok, het ?-blok en het tijdblok. Daag voor een leuke twist een ander team uit en kijk wie er meer munten kan verzamelen!

Tip: Speel om de beurt met LEGO® Luigi™ of LEGO® Mario™ op het parcours om munten te verzamelen en beloningen te vinden. Koppel ze voor een leuke ervaring voor twee spelers!

LEGO® Super Mario™ app

De makkelijkste manier om erachter te komen of jouw apparaat werkt met de LEGO® Super Mario™-ervaring, is door de app te zoeken en te downloaden in de Apple App Store, Amazon Appstore of de Google Play Store. Apparaten die de app kunnen downloaden en installeren vanuit officiële app-winkels werken waarschijnlijk met onze producten.

Vanwege het grote aantal verschillende modellen, varianten en productienormen van beschikbare apparaten, kunnen we alleen de compatibiliteit garanderen van apparaten die actief intern worden getest. Als je apparaat een bepaalde LEGO-app niet kan vinden en downloaden in een officiële app store, betekent dit dat je apparaat dat product niet ondersteunt.

  

Veel gestelde vragen over LEGO Supermario

Ik heb een vraag over Supermario... en dan kijk ik op de website van 2T-Toys, want daar staan alle antwoorden op mijn vragen op deze pagina