website

SHOP HULP

Hulp nodig bij het winkelen?

Dat is makkelijk... met deze Shophulp kun je gemakkelijk jouw favoriete sets sorteren. Op leeftijd, prijs en op belangstelling. Ideaal en gemakkelijk! Je kunt bij 2TToys op verschillende manieren sorteren!

Shoppen op leeftijd

Als je weet hoe oud de persoon is aan wie je een cadeau wil geven, dan is het makkelijk dat je alle sets, maar ook LEGO en Playmobil sets afzonderlijk kunt sorteren op leeftijd. Van kleine kinderen tot volwassen, en alles daar tussen in! Ideaal

LEGO sorteren op leeftijd

Hoewel LEGO er is voor alle leeftijden, is het soms toch handig om een selectie te maken welke LEGO sets er bedoeld zijn voor welke leeftijd. Dat is geen ijzeren uitspraak, je mag ook voor oma van 80 een set kopen waar op de doos 4+ staat... denk er wel goed bij na dat andersom wel problemen kan opleveren. Een kind van 6 jaar kan wellicht de bouwtekeningen van een LEGO Technic set niet begrijpen. 

Sorteer LEGO op leeftijd

PLAYMOBIL sorteren op leeftijd

Wat voor LEGO geldt, geldt ook voor Playmobil. Sommige sets zijn bedoeld voor kleine kinderen, andere sets meer voor de volwassen Playmobil fan. Denk bijvoorbeeld aan de Classic Car serie, die graag verzameld worden door volwassenen.  

Sorteer LEGO op leeftijd

Alle speelgoed sets sorteren op leeftijd

Sorteer LEGO op leeftijd

 

SHOPPEN OP BELANGSTELLING

Ieder kind heeft zo zijn eigen voorkeur. Sommigen houden van brandweer speelgoed, anderen van StarWars. 2TToys heeft een groot assortiment speelgoed en dan is het makkelijk als je kunt sorteren op wat iemand leuk vindt.

LEGO sorteren op belangstelling

Sorteer LEGO op leeftijd

PLAYMOBIL sorteren op belangstelling

Sorteer LEGO op leeftijd

Alle speelgoed sets sorteren op belangstelling

Sorteer LEGO op leeftijd

 

 

SHOPPEN OP PRIJS

 

Iedereen heeft een budget. Bij 2TToys kun je sorteren op prijs. Zo weet je zeker dat een cadeau dat je wil geven binnen jouw budget pas.

LEGO sorteren op prijs

Sorteer LEGO op leeftijd

PLAYMOBIL sorteren op prijs

Sorteer LEGO op leeftijd

Alle speelgoed sets sorteren op prijs

Sorteer LEGO op leeftijd