TOP SELLING HANDBAGS

There are a lot of reasons people love our bags. This collection contains the best of them. Dive deep into handbag-world.

See Now

PLAYMOBIL 71080 Wu & Wei met Jun

De PLAYMOBIL Wu & Wei drakenfiguur heeft beweegbare poten, koppen en nekken. De grote vleugels kunnen in alle richtingen worden gedraaid. Dankzij de zadels kunnen Jun en Eugene op de draak rijden. Vanuit beide drakenkoppen kan een vuur- of ijspijl worden geschoten. Om de pijl in te brengen, wordt de mond geopend door de sik naar beneden te trekken en vervolgens weer te sluiten. Het pijlschot kan ook worden geactiveerd door aan de sik te trekken. De speelset bevat de Dragons: The Nine Realms-personages Jun Wong en Eugene, tweekoppige draak Wu & Wei, een rugzak met draak Bubblehorn, twee zadels, 2 projectielen, een groot kristal en andere krachtige drakenextra's.

BESTEL NU >>>

PLAYMOBIL 71081 Thunder & Tom

Met de speelset Thunder & Tom van PLAYMOBIL komt het plezier van het spelen met draken nu thuis. Thunder kan alle vier de poten bewegen, evenals zijn kop en vleugels. Dankzij het geïntegreerde zadel kan Tom op Thunder rijden. De rugkam van Thunder is uitgerust met een lichtmodule en hij kan plasmapijltjes uit zijn mond schieten. Om dit te doen, wordt een pijl in de mond van de draak gestoken en vervolgens gesloten. Door de kop of de oren naar beneden te duwen wordt de pijl weer uit de mond geschoten. De speelset bevat de Dragons: The Nine Realms-personages Tom Kullersen en zijn draak Thunder met lichtmodule en schietfunctie, drie pijlen, een Vikinghelm, een drone, een zaklamp en andere geweldige extra's.

BESTEL NU >>>

PLAYMOBIL 71082 Plowhorn & D'Angelo

Naast beweegbare poten en onderkaak heeft de PLAYMOBIL Plowhorn figuur ook scharnierende vleugelschelpen. Als deze naar boven worden geklapt, komen de transparante vleugels aan het licht. Een kleine hoorn op het hoofd van D'Angelo dient als klem om te rijden. Met zijn hoorn kan Plowhorn het grote kristal opblazen. De speelset bevat de Dragons: The Nine Realms-personages D'Angelo Baker en zijn draak Plowhorn, een kristallen rots om te laten ontploffen, dokterskit, stethoscoop, rugzak en vele andere geweldige extra's.

BESTEL NU >>>

PLAYMOBIL 71083 Feathers & Alex

Met de Feathers & Alex speelset van PLAYMOBIL kunnen kleine en grote drakenavonturen nu ook thuis nagespeeld worden. De poten, de kop en de vleugels van de drakenfiguur zijn beweegbaar. De veren op het achterhoofd en de staart zijn gemaakt van zacht materiaal. Door het gemonteerde zadel kan een figuur op de rug van de draak zitten. De set bevat Dragons: The Nine Realms-personage Alex Gonzalez en haar draak Feathers, een laptop, een hologram, een groot kristal en andere extra's voor opwindend drakenplezier.

BESTEL NU >>>

PLAYMOBIL 71084 Icaris Lab

De grote drone kan vanaf hier worden bestuurd. In het midden van de bovenkant van de drone is een voetklem geïntegreerd, zodat een figuur staand kan vliegen. Bovendien is in het midden een kanon voor een wagenprojectiel geïntegreerd. De set bevat de Dragons: The Nine Realms-personage Dr. Olivia Kullersen en nog een PLAYMOBIL-figuur, ede draak Terrible Terror, het ICARIS-onderzoeksstation met analyseapparaat, onderzoekstafel, computer en monitoren, een drone met bewegende rotors en schietfunctie en vele andere spannende extra's. De poten, onderkaak en vleugels van de Terrible Terror zijn verstelbaar.

BESTEL NU >>>

PLAYMOBIL 71085 Icaris Quad & Phil

Met de Dragons: The Nine Realms - Icaris Quad & Phil speelset van PLAYMOBIL kunnen nu nieuwe drakenverhalen worden nagespeeld. Phil wordt geleverd met een Terrible Dread kite, plus een quad en accessoires. De Terrible Horror van PLAYMOBIL heeft een onderkaak die open kan, verstelbare poten en beide vleugels kunnen worden gedraaid. De complete set bevat Dragons: The Nine Realms Philip Baker-figuur en Horrible Horror, ATV met terugtrekmotor, drone, gereedschapsset en meer extra's voor coole drakenavonturen.

BESTEL NU >>>