PLAYMOBIL Country

Playmobil Country

De fans van Playmobil zullen deze sets geweldig vinden. Paarden, manege en boerderij. Alles wat Playmobil Country aan sets aanbiedt zal geweldig zijn als cadeau! 

Playmobil Country

 

Playmobil Country Boerderij

Playmobil Country Boerderij

De houthakker hakt ijverig boomstammen in stukken met de kettingzaag en gooit de blokken op de aanhanger. Zijn collega heeft plaatsgenomen in de tractor en tilt net een grotere boomstam op met de schop. Hij zet hem voorzichtig op het houten rek. De twee moeten 's avonds klaar zijn, maar samen zullen ze het zeker redden.De speelset bevat twee PLAYMOBIL-houthakkers, drie wasberen, twee eekhoorns, een tractor, een aanhanger, vier boomstammen en vele andere accessoires voor kleine houthakkers.

Playmobil Country Boerderij

Playmobil Country Manege

Playmobil Country Manege

De perfecte start naar de PLAYMOBIL speelwerelden! De pony's worden liefdevol verzorgd en onderhouden door hun baasje. Het kleine veulen knabbelt het liefst aan de heerlijke wortel. Op het leerbord van het gebouw staat veel belangrijke informatie over paarsen. Incl. op leeftijd afgestemde accessoires en gedeelte van het gebouw. Afmetingen gebouw: 11,5x12,5x16,5 cm (lxdxh).

Het kleine meisje houdt meer van paarden dan van wat dan ook. Elke dag gaat ze naar de stal en zorgt ze voor haar favoriete pony's. Eerst krijgen de moeder en het veulen een paar heerlijke worteltjes en dan is er vers hooi. Er is niets leuker voor de paardenliefhebber.PLAYMOBIL Starter Packs zijn een ideale kennismaking met de grote, kleurrijke PLAYMOBIL-wereld. De sets bestaan ​​uit een bouwdeel, twee figuren en extra's, zijn snel in elkaar te zetten en speelklaar. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.
Playmobil Country Boerderij
Bekijk de sets van Playmobil Spritits Riding Free
Bekijk ook alle sets van Playmobil Spririts Riding Free als je fan bent van paarden
Playmobil Country Boerderij
Liquid error: Could not find asset snippets/booster-recommendation.liquid