Playmobil

PLAYMOBIL sets

is al jaren het meest gewilde speelgoed voor kinderen die graag rollenspellen spelen. Leuke sets met veel extra;s die gegarandeerd veel plezier zullen geven. Met politie- en brandweer sets, maar ook sets van de TV serie Spirits Riding Free en Novelmore ridders met kastelen. 

Asterix en Obelisk

 

Deze sets zijn nieuw in het assortiment. Gave sets die je allemaal moet sparen, want deze twee figuren maken de leukste avonturen mee.

Playmobil Mini * NIEUW *

Voor de fan van de bekende klassieke Mini is er nu een geweldige nieuwe set! De Mini Cooper van Playmobil biedt een geweldig gedetailleerde speelgoed auto voor de liefhebber. Bestel hem snel!

Classic Cars * NIEUW *

Playmobil Classic Cars * NIEUW *

Voor de fan van klassieke auto's komt Playmobil met een geweldig aantal nieuwe sets. Mercedes, Porsche en Mini zijn de eerste klassieke auto's in deze compleet nieuwe lijn. Bekijk ze allemaal

A-Team. 

Voor de fan van alles wat met het A-team te maken heeft, zijn deze Playmobil sets geweldig. BA, Murdoch, Hannibal en Face, je treft ze allemaal aan in deze super leuke sets van Playmobil

City Action

In playmobil stad is altijd wat te doen. Superleuk om mee te spelen, deze politie, brandweer, ziekenhuis en transport sets van Playmobil. Bekijk ze allemaal.

Spirit Riding Free

 

Voor de fan van paarden en de geweldig leuke serie Spirits Riding Free heeft Playmobil geweldige speelsets uitgebracht. Spaar ze allemaal

City Life 

Met de Playmobil City life sets beleef je de wereld zoals die echt is. Gave sets van dierentuin, kinderdagverblijf en alles wat met mode te maken heeft. Spaar al deze sets en maak jouw Playmobil stad nog leuker!

Country 

De playmobil country sets zijn ideaal voor de fan van paarden en de natuur. De sets van Playmobil zijn zoals altijd perfect van kwaliteit, daarom een leuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen

Dino Rise 

 

Pas op: alleen voor de stoere Playmobil fan, deze sets met dino's. Voor de liefhebber van alles wat met gevaarlijke dino's te maken heeft zijn de nieuwe sets van Dino Rise een geweldig cadeau.

 

Scooby- Doo

Samen met zijn vriend Shaggy lost Scooby Doo raadselachtige mysteries op. Deze stoere, slimme maar ook soms wat onhandige hond weet altijd de dag te redden!

Hoe tem je een draak? 

Voor wie de film gezien heeft, zijn deze Playmobil sets een feest van herkenning. Superleuke sets met al jouw favoriete figuren uit de leuke, gelijknamige film.

Feeën 

Feeën zijn sprookjesachtige. Daarom geweldig leuk om mee te spelen. En wat je verzint, dat maakt niet uit, want de feeën kunnen alles wat jij wil dat ze doen!

Ghost Busters

Als er een spook is, wie ga je dan bellen? Natuurlijk de Ghostbusters. Geweldige sets voor de liefhebber van de leuke, grappige en spannende films.

Heidi

 

Heidi is het meest bekende meisje uit de bergen. Speciaal voor de fans heeft Playmobil geweldige sets uitgebracht met jouw favoriete ster in de hoofdrol.

 Novelmore Ridders 

De nieuwste Playmobil Novelmore sets vind je bij 2TToys, deze superleuke sets zijn leuk om te verzamelen en zullen je uren bezig houden.

Porsche 

Porsche is een automerk dat tot de verbeelding spreekt. Wie kent Porsche nou niet? Voor de echte petrolheads die graag Porsche sets willen verzamelen zijn deze Playmobil onmisbaar.

Prinsessen

Natuurlijk wil jij later een prinses worden. Met deze Playmobil sets kun je vast oefenen hoe het is om in een kasteel te wonen met de Koning en Koningin.

Star Trek 

StarTrek is al decennia een van de meest spannende Science Fictions series en films die er zijn. Speciaal voor de echte fan van Spock en Kirk is er de Enterprise, het schip van de series en de films.

Playmobil the Movie

Voor wie de film van Playmobil gezien heeft zijn deze sets geweldig. Spaar ze allemaal en herbeleef de film met deze leuke sets!

Volkswagen

Volkswagen fans heb je over de hele wereld. Speciaal voor jou zijn er deze Playmobil sets, met de Kever en de Transporter. Welke heeft jouw voorkeur?

Dierentuin 

Dierentuin Playmobil is al jaren populair. De dieren moet je goed verzorgen, en met deze Playmobil sets kun je een mooie grote dierentuin zelf bouwen.

James Bond 

Aston Martin van James Bond, sinds kort een nieuwe set van Playmobil, voor de echte fan van 007 is deze Aston Martin gewoon onmisbaar.

Western

Cowboys en indianen, de hoofdrolspelers in deze super leuke Playmobil sets. Spaar ze allemaal en ga terug in het verleden...

1,2,3 

Playmobil 1,2,3

Speciaal voor de kleinste Playmobil liefhebbers zijn er deze leuke sets. Makkelijk om vast te houden en zonder losse onderdelen, dus een ideaal cadeau voor de kleine wereld onderzoekers.

Andere sets van Playmobil 

Playmobil anders

Sommige sets van Playmobil zijn zo uniek dat ze niet passen in een bepaald thema. Bekijk hier deze sets en geef ze cadeau. Succes gegarandeerd!

Wildlife 

Playmobil Wilflife

Met de Playmobil wildlife sets ga je de natuur in. Bescherm de dieren tegen stroopers. De rangers zijn goed uitgerust met apparatuur en voertuigen om snel hulp te bieden aan dieren in nood.

 

Liquid error: Could not find asset snippets/booster-recommendation.liquid