LEGO Star Wars

LEGO®Star Wars™ het leukste speelgoed van het universum.

BEKIJK ALLE SETS TOT NU TOE

AT-AT™ (75313)

Met binnenin ruimte voor een keizerlijk leger, is dit enorme bouw-en-display model uit de Ultimate Collector Series werkelijk dreigend.

BEKIJK ALLE AT-AT'S

Hoth™ AT-ST™ (75322)

Het allereerste LEGO® stenen model van een AT-ST, gebruikt in de Slag om Hoth, plus 3 LEGOStar Wars™ minifiguren, waaronder een met sneeuw besmeurde Chewbacca. Superkoel!

SHOP NU!

Laat je donkere kant zien met de LEGO® Star Wars™ helmcollectie

Laat trots je voorliefde voorStar Wars™ zien met deze iconische helmen

BEKIJK ALLE HELMEN

75309 Republic Gunship™

Herbeleef de epische Battle of Geonosis™ terwijl je de allereerste Ultimate Collector Series-versie van een Republic Gunship maakt. Fantastisch!

SHOP NU!

De Mandalorians N-1 Starfighter™ (75325)

Herbeleef het verhaal vanStar Wars: The Book of Boba Fett met deze Starfighter met authentieke details en 4 populaire personages.

SHOP NU!

Dark Trooper™ Aanval (75324)

Luke Skywalker is er weer! Werk samen met de Jedi Master en gebruik zijn lichtzwaard en het schuivende 'Kracht'-platform om 3 Dark Troopers af te weren.

SHOP NU!

Boba Fetts troonzaal (75326)

Voeg nieuwe hoofdstukken toe aan deStar Wars: The Book of Boba Fett saga met dit gedetailleerde stenen model van een paleis en 7 LEGO® minifiguren

SHOP

Republic Fighter Tank™ (75342)

Fans vanStar Wars: The Clone Wars kunnen Mace Windu's 187e Legioen Clone Troopers in de strijd gooien tegen de Battle Droids met deze coole van stenen gebouwde tank.

SHOP NU!

75339 – Death Star™ Afvalpers diorama

BEKIJK ALLE DIORAMA'S

Bouw je eigen LEGO® Star Wars™ keizerrijk

Oproep aan alle rebellen, Stormtroopers, kwaadaardige keizers, Jedi, Wookiees, premiejagers en andere aliens in de melkweg. Met LEGO®Star Wars™ speelgoed ligt het lot van het sterrenstelsel in jouw handen. Maak je favoriete scènes opnieuw, maak stop-motion video's, laat verzamelmodellen zien, of ga helemaal los en bouw je eigen galactische imperium op.

BEKIJK ALLE SETS