OVER 2TTOYS

2TTOYS is een familie bedrijf, opgericht in 2004. Ons mooie bedrijf bestaat dus al bijna 20 jaar. Begonnen aan de keukentafel. Anno vandaag is 2TTOYS een van de grootste zelfstandige wederverkopers van LEGO, FUNKO POP, PLAYMOBIL en COBI.

Sinds onze oprichting hebben we een groot aantal trouwen fans opgebouwd. LEGO liefhebbers die onze winkel in Den Bosch weten te vinden als een van de leukste LEGO dealers met de grootste voorraad nieuwe en oude items. Omdat 2TTOYS een officiële LEGO wederverkoper is, kun je rekenen op een goede service en garantie.

LEES EEN INTERVIEW MET SIMONE>>>

Het gezicht van 2TTOYS is Simone. Zij richtte 2TTOYS op, omdat ze voor haar eigen kinderen (Thygo en Thymen: inderdaad de 2T's) speelgoed wilde kopen, tegen een betere prijs dan in de reguliere speelgoedwinkels. Ze kocht meer dan ze nodig had en verkocht de overige sets via het internet. Ze werd de eerste officieel LEGO dealer met "alleen" een online vestiging. 

Bijna 10 jaar geleden trok het tot dan toe alleen internet bedrijf, in een winkelpand te 's-Hertogenbosch Een waar Walhalla van 150m2 voor de liefhebbers van kwalitatief hoogwaardig speelgoed, met veel opgebouwde modellen. Parkeren gratis voor de deur aan de A59.

2TTOYS is een gezond familie bedrijf, met een lange staat van dienst. De reputatie is zeer goed en daarom een vertrouwd adres voor LEGO, FUNKO POP en PLAYMOBIL fans. (zie onze reviews)