website

LEGO SuperMario sets Augustus 2022

Dit zijn de nieuwe LEGO Super Mario sets : levering augustus

Na een korte vroege onthulling gisteren, zijn vandaag de nieuwste toevoegingen aan het LEGO Super Mario-assortiment onthuld. Deze omvatten Princess Peach's Mushroom Kingdom Castle en een derde interactieve figuur, met Peach in de line-up. Princess Peach is opgenomen in een nieuwe Starter Course die wordt vergezeld door een aantal nieuwe uitbreidingssets, waaronder Yoshi's House en Peach's Castle. De nieuwe sets worden in augustus gelanceerd, lees hieronder meer.

71403_Prod

Het is LEGO® Peach™ tijd! De LEGO Groep voegt Princess Peach toe aan de actie in het LEGO® Super Mario™ universum
LEGO® Super Mario Adventures with Peach Starter Course, inclusief een LEGO® Peach™ interactief figuur, nu onthuld naast de gloednieuwe, langverwachte Peach's Castle-uitbreidingsset

Billund, 10 maart 2022: De LEGO Group heeft aangekondigd dat LEGO® Peach™ het universum van LEGO® Super Mario™ zal betreden, een productlijn die samen met Nintendo is ontwikkeld. LEGO Peach voegt zich bij LEGO® Mario™ en LEGO® Luigi™ zodat fans hun eigen LEGO Super Mario-avonturen kunnen blijven bouwen. Spelers kunnen hun avontuur nu een boost geven met nog meer leuke opties met de iconische prinses wanneer de LEGO Super Mario Adventures with Peach Starter Course beschikbaar komt vanaf 1 augustus 2022.

71408_Prod

LEGO Peach brengt haar herkenbare stem en geluidseffecten naar het LEGO Super Mario Universum. Alle drie de interactieve figuren zijn nu beschikbaar in afzonderlijke Starter Courses – of toegangspunten tot de wereld van LEGO Super Mario. Met de Adventures with Peach Starter Course kunnen fans digitale munten verdienen en verschillende reacties ontdekken door de prinses te helpen op de schommel te rijden en geschenken te openen, terwijl ze vijanden zoals Lemmy en een Lava Bubble verslaan, of vriendschap sluiten met een Yellow Toad. De interactieve LEGO Peach-, LEGO Mario- en LEGO Luigi-figuren kunnen met elkaar worden verbonden via Bluetooth (twee tegelijk), waar spelers elkaar kunnen begroeten, vieren en samenwerken om vijanden te verslaan - door samen te werken, kunnen digitale bonusmunten worden verdiend . Actie voor twee spelers levert meer munten op, waardoor het nog leuker is om samen met anderen te spelen. Met de release in augustus kunnen de interactieve figuren ook positieve reacties opwekken door fruit te eten dat in de nieuwe sets is gevonden of fruit te schenken aan andere personages - dat zal zeker nog meer plezier toevoegen aan de avonturen in het LEGO Super Mario-universum.

Naast de officiële aankondiging van de Peach Starter Course, lanceert de LEGO Groep ook de langverwachte LEGO Super Mario Peach's Castle uitbreidingsset. Het kasteel biedt een scala aan leuke uitdagingen, waaronder Ludwig uit de wolk slaan, de kapotte brug repareren en Toadette begroeten. Het beschikt zelfs over een bouwbare troonzaal die rond kan draaien om Bowser te onthullen! Er zijn andere leuke verrassingen te ontdekken in het kasteel, zoals een Bob-omb-schilderij met een geheime Action Tag en een cake met een Goomba erin verstopt.

71407_Prod

"Peach is zo'n favoriet bij fans dat we wisten dat we haar en het iconische kasteel moesten toevoegen aan onze LEGO Super Mario-wereld", zegt Simon Kent, Creative Lead van de LEGO Group. “De afgelopen twee jaar hebben we ons gericht op het helpen van fans om zo creatief mogelijk te zijn met hun favoriete personages. Daarom hebben we het universum geleidelijk aan uitgebouwd met meer uitbreidingssets, personagepakketten en power-uppakketten. Vorig jaar hebben we een Luigi Starter Course toegevoegd om actie voor twee spelers tot leven te brengen, en nu zijn we verrukt dat we verder kunnen bouwen op het sociale element van spelen door LEGO Peach ook in de actie te brengen. Klaar voor de schijnwerpers, zal LEGO Peach een belangrijke rol spelen door de beroemde broers te vergezellen op hun reis om hun vijanden te verslaan en daarbij ook zoveel mogelijk munten te verdienen."

De veelgevraagde interactieve LEGO Super Mario Adventures met Peach Starter Course en Peach's Castle Expansion Set zijn de nieuwste uitbreiding van de extreem populaire LEGO Super Mario-productlijn, die in 2020 werd gelanceerd. Als resultaat van een unieke samenwerking tussen Nintendo en de LEGO Group, de productlijn bevat nu de drie startcursussen, 17 uitbreidingssets, een groot aantal power-uppakketten en personagepakketten, evenals twee sets voor volwassenen.

71406_Prod

Alle sets en packs bieden fans onbeperkte manieren om hun eigen uitdagingen boordevol actie uit te breiden, opnieuw op te bouwen, aan te passen en te creëren. Er valt veel creatief plezier te beleven tijdens deze zeer interactieve ervaring, waardoor fans van zowel Super Mario als LEGO een geheel nieuwe manier krijgen om met hun favoriete personages in stenen vorm te spelen. Fans kunnen bouwinstructies voor alle sets en pakketten vinden in de LEGO Super Mario app.

Andere sets die vandaag zijn aangekondigd, zijn: een LEGO Super Mario Yoshi's Gift House-uitbreidingsset, die fans een manier biedt om Yoshi gedag te zeggen, een rondje te draaien op de Treat Carousel en lekker fruit te eten om vrolijke reacties op te wekken en munten te verdienen. Ook vandaag onthuld en beschikbaar vanaf 1 augustus zijn de LEGO Super Mario Fuzzy Flippers uitbreidingsset, LEGO Super Mario Cat Peach Suit en Frozen Tower uitbreidingsset, LEGO Super Mario Goomba's schoen uitbreidingsset en de LEGO Super Mario Big Spike's Cloudtop Challenge uitbreidingsset.

71409_Prod

De volledige lijst van LEGO Super Mario-producten per augustus 2022

Deze gloednieuwe sets zijn vanaf 1 augustus 2022 verkrijgbaar.

71404_Prod

71405_Prod