website

LEGO® sport- en gamingsets

Het oorverdovende gebrul van een uitverkocht stadion. De gierende zenuwen voordat je oog in oog staat met de eindbaas. De extase van een doelpunt op het laatste moment. Gewoon een spelletje? We weten dat sport en gamen zoveel meer zijn dan dat – het zijn passies die door ons leven lopen en ons definiëren. Het zijn spannende hoogtepunten en verpletterende dieptepunten en alles daartussenin. Nu kun je je liefde voor sport en gamen nog sterker beleven met premium LEGO® sets, speciaal ontworpen voor volwassenen. Werk met de focus en concentratie van een kampioen terwijl je jezelf onderdompelt in het bouwen van een blijvend eerbetoon aan je helden dat perfect is om neer te zetten. Nu kan het spel beginnen..

BEKIJK ALLE STADIONS

Breng een eerbetoon aan je favoriete club

Gebruik de LEGO® onderdelen om het patroon op het veld te maken. Maak het geheel af met de bedrukte stickers met logo's van Real Madrid.

SHOP NU!

Een klassieke game – opnieuw uitgevoerd in de vorm van stenen

SHOP NU!

Waar komt jouw passie voor auto’s vandaan?

Haal alle afleidingen weg. Het is tijd om achter het stuur te gaan zitten en dit indrukwekkende model van een LEGO® Technic™ McLaren Formule 1™ Racewagen in elkaar te zetten

SHOP NU!