LEGO Ninjago, alle sets

Alle LEGO Ninjago sets van 2022

Welkom in de fascinerende wereld van LEGO NINJAGO, waarin een team van dappere jonge ninja’s de strijd aangaat tegen de krachten van het kwaad. Kinderen genieten volop van het bouwen van dit schitterend gedetailleerde LEGO® avonturenspeelgoed, waaronder alle personages, draken, robots en bewapende voertuigen uit de zeer populaire NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie. Bestel LEGO Ninjago met korting bij 2TToys.

Eerste blik op NINJAGO Comic van Skybound

Eerste blik op NINJAGO Comic van Skybound

 LEGO Ninjago

Welkom in de wereld van NINJAGO 

LEGO Ninjago

Speel NINJAGO® avonturen boordevol actie na

Kinderen kunnen de NINJAGO® tv-serie of de LEGO® NINJAGO FILM™ bekijken en hun favoriete scènes naspelen, zoals de spannende gevechten tussen hun ninjahelden, zoals Cole, Jay en Zane en een groot aantal schurken. Wie gaat dit gevecht tussen goed en kwaad winnen?

 

 

 

 

 

Leren hoe je een echte LEGO Ninja wordt

Leren hoe je een echte ninja wordt!

Kinderen krijgen een leuke bouwervaring tijdens het in elkaar zetten van hun NINJAGO® actiespeelgoed dat ze vervolgens gebruiken om een dappere ninja te zijn en alles te leren over hun positieve waarden, zoals geloven in jezelf, anderen helpen en altijd proberen je volle potentieel te benutten.

LEGO Ninjago Minifiguren

 

LEGO Ninjago Minifiguren

NINJAGO® minifiguren

Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole zijn de megavaardige en vooral ook moedige ninja’s die de NINJAGO® wereld beschermen tegen een hele reeks gevaarlijke vijanden. Ontdek hier meer over deze heldhaftige ninja‘s en de unieke krachten waarover zij beschikken.

 

 

 

 

 

Speel de onderwater avonturen na van LEGO Ninjago

Speel de spannende onderwateravonturen na

De spectaculaire Tempel van de Eindeloze Zee speelset met 7 minifiguren houdt ninjafans die het leuk vinden om scènes uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound na te spelen urenlang bezig. Op de onderwaterwaterbasis vinden allerlei spannende gevechten tussen de dappere ninja’s en Prins Benthomaar plaats. Deze basis bestaat uit een laboratorium, gevangenis, duikboot, reuzenmanta en de zeeslang Wojira.