LEGO BOUW INSTRUCTIES

Vind jouw LEGO® bouwinstructies online

Op zoek naar LEGO® bouwinstructies? Dan ben je aan het juiste adres! We willen dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met bouwen dus hebben we duizenden LEGO bouwinstructies online beschikbaar gemaakt. Zoek eenvoudig op thema of jaar en je vindt de instructies voor vele oude en nieuwe sets. Download de bestanden en je kunt meteen aan de slag. En voor die speciale sets waar je verschillende varianten mee kunt bouwen, vind je alternatieve instructies met het nummer van de set.

DOWNLOAD BOUW INSTRUCTIES

Als je HIER klikt, kun je op de site van LEGO bouwinstructies downloaden... gratis.

Instructions PLUS – eenvoudige 3D-bouwinstructies

Wist je dat je ook interactieve digitale LEGO instructies voor bepaalde sets kunt krijgen? Dat kan met LEGO Instructions+. Zoom in en uit en draai je model terwijl je bouwt; dit maakt het bouwen leuk en gemakkelijk! Je hoeft alleen de QR-code op het instructieboekje in je set te scannen. Je kunt de 3D-instructies ook vinden door op “LEGO sets” te zoeken in de LEGO® Bouwinstructies app.

LEGO BOUW TEKENINGEN

Als je je LEGO bouwtekeningen kwijt bent, dan kun je deze downloaden. 2TTOYS helpt je daarbij. Op deze pagina kun je via een link met LEGO alle bouw instructies downloaden die LEGO heeft gemaakt. Dat is handig.

LOTS OF DOTS

LET'S GO

2TTOYS, de LEGO winkel in Nederland

2TTOYS heeft een "echte" winkel in Den Bosch, maar levert via de webshop aan alle LEGO fans in Nederland, Belgie en de rest van de wereld. Dus bij jij LEGO fan in Amersfoort, Uden, Amsterdam, Waalwijk, Utrecht, Boxtel, Breda, Sint Michielsgestel, Tilburg, Gouda, Leiden, Apeldoorn, Veghel, Leiden, Gorinchem, Arnhem, Maastricht, Weert, Zaltbommel, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Leidschendam, Schijndel, Den Haag, Vlissingen, Dordrecht, Eindhoven, Amersfoort, Roosendaal, Vught, Rosmalen, Vlijmen, Belgie, Roosendaal... dan weet je onze webwinkel voor LEGO zeker te waarderen!