LEGO 10280 Bosje bloemen Botanische Collectie

ts0app__dynamo-1.jpg

Unique and handmade

From love to handmade pottery

ts0app__dynamo-8.jpg

Limited Edition

Check our new edition collection of cups and vases, available in April

BLOEMBOEKET VAN LEGO

Het is zo leuk om een bos bloemen te geven of te krijgen! Als je eens een ander soort boeket wilt geven, dan is het LEGO® Bloemenboeket (10280) een interessante optie. Of je deze bouwbare bos bloemen nu aan een dierbare geeft of zelf op zoek bent naar je volgende creatieve project: ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen en maak iets moois. Als het af is, geeft dit indrukwekkende boeket elke ruimte een vleugje kleur en gezelligheid. Dankzij de verstelbare stengels kun je het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen.

Schik bloemen als een echte professional
Elk detail van het boeket is gemaakt van LEGO onderdelen die je kunt aanpassen voor een uniek resultaat. De meeste bloemen hebben bloemblaadjes die je kunt verstellen, zodat je op een leuke manier allerlei verschillende boeketten kunt maken. Haal de stengels uit elkaar en combineer ze om de hoogte en vorm van de bloemen aan te passen. Deze set maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

GEWELDIG OM CADEAU TE GEVEN

WAT VINDEN ANDEREN VAN DEZE SET?

"Ik kreeg deze set cadeau van mijn dochter voor moederdag en ben er heel blij mee. Ik ben allergisch voor bloemen maar voor deze niet natuurlijk... en water geven is niet nodig"
- S. Hak - Brouwers

CHECK OUT OUR GALLERY

Vertel over je merk

Gebruik deze tekst om informatie over je merk te delen met je klanten. Beschrijf een product, deel aankondigingen of verwelkom klanten in je winkel.