website

TOP SELLING HANDBAGS

There are a lot of reasons people love our bags. This collection contains the best of them. Dive deep into handbag-world.

See Now

Funko Pop! Make A Wish

Funko, een toonaangevend speelgoedmerk heeft in samenwerking met Make-A-Wish nieuwste Pops! geintroduceerd, met iconische Disney-, Pixar-, Marvel- en Lucasfilm-personages. Op elk van deze speciale Funko Pop!s staat een een speciale afbeelding die aangeeft dat Funko met deze sets de Make-A-Wish foundation ondersteunt.

"We zijn zo dankbaar dat Funko ons ondersteunt met deze leuke actie. Funko begrijpt hoe belangrijk het is om iets doen om doelen te steunen die onze medewerkers, fans en de grotere gemeenschap na aan het hart liggen", zegt Andrew Perlmutter, Chief Executive Officer bij Funko. "We zijn vereerd om de inspanningen van Make-A-Wish te ondersteunen, aangezien ze de klok rond werken om de wensen van kinderen te vervullen."

Ongeacht hoe veel Funko Pop!'s er uit deze serie verkocht gaan worden, zal Funko $ 150.000 doneren aan Make-A-Wish om de levensveranderende wensen van kinderen met levensbedreigende ziekten te helpen vervullen.

"World Wish Day draait helemaal om de Make-A-Wish-gemeenschap die samenkomt om wensen te realiseren, die kinderen kunnen helpen de fysieke en emotionele kracht op te bouwen die nodig is om een ​​ziekte te bestrijden", zegt Richard K. Davis, president en CEO van Make-A-Wish Amerika.

Enkele van deze nieuwe sets zijn verkrijgbaar bij 2TTOYS, de grootste Funko Pop! winkel in Den Bosch. De set zijn:

Disney: Make-A-Wish Disney Mickey Mouse

Disney: Make-A-Wish Disney Minnie Mouse

Disney: Make-A-Wish Cheshire Cat

Disney: Make-A-Wish Sulley

Disney: Make-A-Wish Winnie de Poeh

Marvel: Make-A-Wish Iron Man

Marvel: Make-A-Wish Spider-Man

Star Wars: Make-A-Wish BB-8 bobblehead

Star Wars: Make-A-Wish Stormtrooper bobblehead