Funko Pop! Make A Wish

Funko, een toonaangevend lifestylemerk in de popcultuur, in samenwerking met Make-A-Wish, vandaag heeft het nieuwste Pops! With Purpose-productassortiment aangekondigd met iconische Disney-, Pixar-, Marvel- en Lucasfilm-personages. Elk verkocht Pop! With Purpose-figuur zal een speciale sticker en doosafbeelding bevatten die aangeeft dat Funko een liefdadigheidsdonatie aan de organisatie heeft gedaan. De nieuwe collectibles-lijn zal op 4 april online en in de winkels beschikbaar zijn in de aanloop naar Wereldwensdag op 29 april.

"We zijn zo dankbaar dat Funko deelneemt aan de viering en een leuke manier vinden om ook een paar van onze andere belangrijke supporters bij Disney en GameStop te betrekken."

"Funko begrijpt hoe belangrijk het is om iets terug te geven door doelen te steunen die onze medewerkers, fans en de grotere gemeenschap na aan het hart liggen", zegt Andrew Perlmutter, Chief Executive Officer bij Funko. "We zijn vereerd om de inspanningen van Make-A-Wish te ondersteunen, aangezien ze de klok rond werken om de wensen van kinderen te vervullen."

Ongeacht de verkoop, zal Funko $ 150.000 doneren aan Make-A-Wish om de levensveranderende wensen van kinderen met kritieke ziekten te helpen vervullen.

In samenwerking met GameStop® lanceert Funko gedurende de maand april ook in-store activaties voor Make-A-Wish-ontvangers bij geselecteerde GameStop-winkels in het hele land.

"World Wish Day draait helemaal om de Make-A-Wish-gemeenschap die samenkomt om wensen te vieren die kinderen kunnen helpen de fysieke en emotionele kracht op te bouwen die nodig is om een ​​kritieke ziekte te bestrijden", zegt Richard K. Davis, president en CEO van Make- A-Wens Amerika. "We zijn zo dankbaar dat Funko deelneemt aan de viering en een leuke manier vinden om ook een paar van onze andere belangrijke supporters bij Disney en GameStop te betrekken."

Verkrijgbaar bij alle grote retailers en online vanaf 4 april, de nieuwste Pops! Het With Purpose-productassortiment zal favoriete Disney-, Pixar-, Marvel- en Lucasfilm-personages bevatten, waaronder:

Funko Disney: Make-A-Wish Disney Mickey Mouse (Exclusief BoxLunch)
Funko Disney: Make-A-Wish Disney Minnie Mouse
Funko Disney: Make-A-Wish Cheshire Cat
Funko Disney: Make-A-Wish Sulley
Funko Disney: Make-A-Wish Winnie de Poeh (exclusief hot topic)
Funko Marvel: Make-A-Wish Iron Man (Exclusief Funko Web)
Funko Marvel: Make-A-Wish Spider-Man
Funko Star Wars: Make-A-Wish BB-8 bobblehead
Funko Star Wars: Make-A-Wish Stormtrooper bobblehead (exclusief GameStop)

Disney werkt al meer dan 40 jaar met Make-A-Wish en samen hebben ze wereldwijd meer dan 145.000 magische wensen vervuld.

Geïntroduceerd in 2021, Pops! With Purpose bindt enkele van Funko's meest geliefde personages in Pop! esthetiek met filantropische doelen die belangrijk zijn voor het bedrijf, de gemeenschap en fans.

Fans kunnen op de hoogte blijven van Funko's Pops! Met Purpose-initiatief door Funko te volgen op Facebook, Instagram en Twitter op @OriginalFunko.OVER FUNKO


Funko, met hoofdkantoor in Everett, Washington, is een toonaangevend lifestyle-merk in de popcultuur. Funko ontwerpt, levert en distribueert gelicentieerde popcultuurproducten in meerdere categorieën, waaronder vinylfiguren, bordspellen, actiespeelgoed, pluche, kleding, huishoudelijke artikelen en accessoires voor consumenten die tastbare manieren zoeken om contact te maken met hun favoriete popcultuurmerken en -personages. Lees meer op https://funko.com/ en volg ons op Twitter (@OriginalFunko) en Instagram (@OriginalFunko).


OVER "MAKE A WISH"


Make-A-Wish creëert levensveranderende wensen voor kinderen met kritieke ziekten. Make-A-Wish, met hoofdkantoor in Phoenix, Arizona, is 's werelds grootste kinderwensorganisatie, actief in elke gemeenschap in de Verenigde Staten en in bijna 50 landen over de hele wereld. Samen met gulle donateurs, supporters, medewerkers en meer dan 30.000 vrijwilligers in de VS, geeft Make-A-Wish hoop en vreugde aan kinderen en hun families wanneer ze die het meest nodig hebben. Make-A-Wish heeft als doel de kracht van wensen naar elk kind met een kritieke ziekte te brengen, omdat wenservaringen kunnen helpen de emotionele en fysieke gezondheid te verbeteren. Sinds 1980 heeft Make-A-Wish meer dan 500.000 wensen wereldwijd vervuld; meer dan 340.000 wensen in de VS en haar territoria alleen. Ga voor meer informatie over Make-A-Wish America naar wish.org.