Door AFOLS aangepaste LEGO sets... Laat jouw bouwwerk zien!

AFOL

Weet jij wat AFOL betekent? Dan weten wij 1 ding... dan ben je het - nog - niet!

AFOL staat voor Adult Fan Of LEGO, oftewel, volwassen fans van LEGO. Want LEGO is niet alleen voor kinderen, nee ook volwassen vinden veel plezier in het bouwen met LEGO steentjes. Sommige AFOLS bedenken compleet nieuwe bouwwerken... anderen hebben plezier met het aanpassen van bestaande LEGO sets.

LEGO meesterbouwer

Onze meesterbouwer Christo is een echte AFOL. Hij ontwerpt en bouwt niet bestaande bouwwerken, maar hij past ook bestaande LEGO sets aan. Zo was hij de eerste die de LEGO 10261 Roller coaster / Achtbaan aan. Hij bouwde met maar liefst 3 dozen een compleet nieuwe achtbaan... met looping...

Laat jouw bouwwerk zien!

Als je wil mag je jouw bouwwerk in onze vitrines in de winkel laten zien aan heel de wereld. De vitrines zijn afgesloten, dus jouw bouwwerk staat er veilig... om voor iedereen te bewonderen. 

De afgelopen jaren heeft LEGO Freaks Leerdam onze vitrines ingericht en we hopen dat ze dat nog vaak zullen doen. We zijn trots op de samenwerking met deze groep magnifieke AFOLS!

Op deze pagina willen we jouw bouwwerken laten zien. Heb je een gaaf LEGO bouwwerk... stuur een foto en een beschrijving en dan plaatsen we jouw set! Zo wordt jij wereldberoemd in de LEGO community! Stuur jouw bouwwerk naar info@2ttoys.nl

2TTOYS is de LEGO Winkel van Nederland