website

LEGO 71748

LEGO NINJAGO Catamaran zeeslag (71748) is een ninjaspeelset boordevol actie met 2 catamarans, waarvan er een kan worden opgesplitst in 3 boten. Kinderen kunnen allerlei meeslepende gevechten op zee naspelen.

BESTEL NU

LEGO 70669

Cole's Grondboor heeft een cockpit die open kan met plaats voor 2 minifiguren, een automatisch ronddraaiende boor- en wielenfunctie en 2 noppenschieters

BESTEL NU

* TOP SET *

LEGO 70666

Dit LEGO® NINJAGO® Legacy actiespeelgoed is inclusief 3 minifiguren: de Gouden Ninja Lloyd, Overlord en een scout van het Stenen Leger.

BESTEL NU

LEGO 71704

Ninjafans die het leuk vinden om mooie LEGO® NINJAGO® Legacy speelsets te bouwen en graag met leuk speelgoed en bouwbare figuren spelen, zullen de Kai Fighter (71704) fantastisch vinden. Deze prachtige bouwset voor kinderen bevat een speelgoedvliegtuig en actiefiguren van 2 ninja's en 2 Nindroid-krijgers..

BESTEL

LEGO 71700

Deze LEGO® NINJAGO® Legacy speelset omvat een Jungle aanvalsvoertuig en een ninja-actiefiguur van Lloyd uit seizoen 4 van de tv-serie. Kinderen die dol zijn op ninjamodellen, kunnen urenlang zelfstandig met deze set spelen of samen plezier beleven.

BESTEL NU

LEGO 71766

Verstelbare speelgoeddraak – met LEGO® NINJAGO® Lloyd's legendarische draak (71766) krijgen kinderen alles wat ze nodig hebben voor urenlange ninja-actie

BESTEL NU

De leukste sets met dieren

BEKIJK