Click & Collect: | 2TTOYS ✓ Official shop

Hoe en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen bij 2TToys? 

Goedkoop LEGO bestellen bij de LEGO winkel van Nederland

Ook tijdens de nieuwe Lockdown, die ingegaan is op 19-12-2021 en duurt tot (voorlopig) 14-01-2022, kun je tijdens de openingstijden jouw bestelling op komen halen bij de 2TToys winkel in Den Bosch. Natuurlijk vragen we je wel de RIVM regels in acht te nemen. Voel je je niet lekker... kom dan niet. Ophalen kan, maar alleen met een mondkapje op.

1: Bestel jouw LEGO, Funko Pop! Cobi en Playmobil online, via Whatsapp of telefoon

Bestel de items die je wil komen ophalen op de normale manieren, dus zoals je gewend bent. TIP: om te bestellen bij 2TToys is het niet verplicht een klantenaccount aan te maken. Je kunt met een klantenaccount wel korting sparen! Mocht het online bestellen om een of andere manier niet lukken, dan kun je ook bestellen via:

2: Kies de bezorgmethode

Kies tijdens de bestelprocedure bij bezorgmethode voor "verzenden" als je je items thuisgestuurd wil hebben of voor "Ophalen" als je je bestelling zelf wil komen ophalen. Je ziet dat jouw keuze bevestigd wordt en meteen het adres van 2TTOYS. Uiteraard kost het niks als je jouw bestelling zelf komt ophalen. Je moet wel je mail adres achterlaten, want op die manier laten we je weten wanneer jouw bestelling klaar staat.

3: Kiezen hoe je jouw bestelling wil afrekenen

Klik op "Ga naar betalen" en je komt in onderstaand scherm terecht. Daar kun je de manier waarop je jouw bestelling wil betalen kiezen. Je kunt vooraf betalen via ons betaalsysteem, maar je mag ook betalen als je je set komt ophalen. Klik op het rondje bij jouw keuze. Je kunt in de winkel op de volgende manieren betalen:

  • contant
  • via pin

Bevestiging op het scherm en via e-Mail

Als je je keuze hebt gemaakt voor het verzenden of ophalen en de manier hoe je jouw bestelling wil afrekenen als je komt ophalen, dan opent automatisch een bevestigingsscherm. Die kun je, nadat je alles gecontroleerd hebt, gewoon afsluiten.

Ook ontvang je automatisch een mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Daarin zie je alle gegevens van jouw bestelling nog een keer. Wij gaan aan de slag met jouw bestelling. 

Als jouw items klaar staan om opgehaald te worden, dan sturen we je een mailtje.

Meestal is dat dezelfde dag al. Ophalen kan op de tijden dat we aanwezig zijn in de 2T-Toys winkel. Klik HIER voor de openingstijden van 2TToys.

Openingstijden LEGO winkel 2TToys

Ook buiten onze openingstijden kun je ons een bericht sturen via INFO@2TTOYS.NL

Wat is het adres van 2TToys?

2TToys is al sinds 2004 de leukste LEGO winkel van Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Vught en omstreken. Waar je ons kunt vinden lees je hier.

Wat is het adres van 2TToys, de LEGO winkel van Den Bosch en omstreken

  • Orthen 16
  • 5231XS 's-Hertogenbosch
  • 073 - 689 33 68
  • info@2ttoys.nl

Contact gegevens 2TToys

contactgegevens 2TToys

Hoe kun je contact opnemen met 2TToys?

Tel.: 073 - 689 33 68

Whatapp: +31620653022
Mail: info@2ttoys.nl