Hoe maak ik een 2TToys VIP Account aan?

Je kunt op 2 manieren een 2TToys VIP Account aanmaken

a) Klik op VERDIEN KORTING rechts onder in het scherm (desktop) of op de afbeelding van het Cadeautje met strik (mobiel). Kies dan voor INLOGGEN

Mogelijkheid 2 voor het aanmaken van een 2TToys VIP Account

b) Klik op 2TToys VIP Account boven in het scherm (desktop) of via de 3 horizontale streepjes links boven (mobiel) waardoor het menu te voorschijn komt. Kies dan voor "2TTOYS VIP ACCOUNT"

ACCOUNT AANMAKEN / INLOGGEN

Kies in dit scherm voor Account aanmaken als je nog geen account hebt. Als je wel een account hebt, vul dan je gegevens in en kies op "inloggen". Als je je gegevens vergeten bent, klik dan op "Wachtwoord vergeten?"

Aanmaken van een 2TToys VIP Account

Vul in dit scherm jouw gegevens in. Let op: het is erg belangrijk dat je het E-mail adres opgeeft dat je ook gebruikt als je een bestelling plaatst. Alles ingevuld? Klik op "AANMAKEN"

BEVESTIGEN VAN JOUW ACCOUNT

Als je al jouw gegevens ingeuld hebt, en op AANMAKEN hebt gedrukt, dan komt er een POP-UP met de boodschap "We hebben een e-mail verstuurd naar *jouwmailadres*. Klik alsjeblieft op de bijgevoegde link om je e-mail adres te controleren"

Bevestig jouw 2TToys VIP Account in de e-mail die je automatisch ontvangt

Als je op "AANMAKEN" gedrukt hebt, krijg je automatische een e-mail van ons. Je hoeft je nieuwe klanten account alleen nog maar te activeren. Klik op de blauwe knop "Activeer je account", en je 2TToys VIP Account wordt aangemaakt.

Ontvang je geen mail? Kijk dan in ej SPAM box. Als het dan nog niet lukt, laat het dan weten via info@2TTOYS.NL