Wat een overweldigende reacties hebben we gekregen over de Jayden’s PLAYMOBIL inzamelingactie. Zelfs het jeugdjournaal zond een filmpje uit over Jayden, klik op zijn foto om de link van het NOS jeugdjournaal te openen. Ook is er door kranten, de radio en tv veel aandacht aan Jaydens verhaal besteed.
Klik op het betreffende logo om het item te zien/horen.
 
Jij kunt helpen om de verzameling van Jayden weer compleet te malen. Alle PLAYMOBIL sets zijn welkom, als de set niet in het assortiment van Jayden past dan maken we er een ander kind blij mee. Daarover houden we u op de hoogte op onze site en social media.Er zijn 3 manier om Jayden blij te maken met jouw sets:


1. Je kunt PLAYMOBIl afgeven bij een van de volgende punten:
Den Bosch, 2T-Toys, Orthen 16 (www.2ttoys.nl)
Hoorn centrum, Kelcha Toys, (www.kelcha.nl)
Breda, Happy Station, NS Treinstation Breda (www.facebook.com/happystationbreda/)
Wilt u zelf een verzamelpunt worden, dan horen we dat graag via de mail: info@2ttoys.nl
 
2. Je kunt een donatie doen, ieder bedrag is welkom:
    * NL27 KNAB 0258 6607 83 tnv 2T-Toys Jayden.
 
3. Je kunt je set opsturen naar onze winkel:
    2T-Toys
    Orthen 16
    5231 XS  Den Bosch

Als u Playmobil sets wilt opsturen, stuur dan een mailtje aan info@2ttoys.nl, met daarin je naam, adres en de sets die je wil opsturen. Je ontvangt dan een formulier van ons en een antwoordnummer, beschikbaar gesteld door Post.nl! Daarmee kun je je pakket gratis naar ons toesturen. Op het antwoordnummer kunnen we een beperkt aantal pakketten ontvangen, je helpt ons door het pakket voldoende gefrankeerd aan ons te verzenden.
 
PLAYMOBIL dat dubbel binnen komt of niet past bij Jayden zijn verzamling, wordt doorgegeven aan een ander goed doel, bijvoorbeeld Villa Pardoes.