Spongebob's bikinibroekje is naar de LEGO Ideas Review gepusht | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Spongebob's bikinibroekje is naar de LEGO Ideas Review gepusht

De populairste spons aller tijden is zojuist met zijn hele stad Bikinibroek verhuisd naar de LEGO Ideas Review. Het ontwerp van Spongebob Squarepants - Bikinibroek kon na 57 dagen de nodige 10.000 stemmen van fans verzamelen. Dit betekent dat de Vaicko-set het 61e model is in de huidige beoordelingsfase.

LEGO Spongebob bikinibroek 1 LEGO Spongebob bikinibroek 1 

Het ontwerp is gebaseerd op de populaire animatieserie SpongeBob SquarePants, die sinds 1999 in productie is en sindsdien in twaalf seizoenen meer dan 515 afleveringen heeft voortgebracht. Je kunt de spons en zijn vrienden ook zien in drie films, drie tv-films en een musical.

De set bestaat uit drie huizen: het ananashuis van Spongebob, dat zijn woonkamer en slaapkamer omvat, het huis van Octo, dat zijn woonkamer, slaapkamer en kunstkamer omvat, en Patrick's steen als zijn woonkamer. De set bevat ook enkele andere bouwwerken, zoals de Patty Wagon en Spongebob's Bubbles-stand.

LEGO Spongebob bikinibroek 1 LEGO Spongebob bikinibroek 1

De Spongebob Bikinibroek Set bestaat uit 1.923 onderdelen en wordt geleverd met zes figuren van Spongebob Squarepants, Patrick Star, Octo Tentakel, Gary, DoodleBob en Siegbert Schnösel.

Wij hielden van deze serie toen onze kinderen kleiner waren, maar ik vind het nog steeds niet minder goed vandaag. Dit lijkt het geval te zijn voor velen in de Ideas Community. Twee builds hebben de recensie op LEGO Ideas al gehaald, de Krusty Krab uit 2020 en de LEGO 3833 Krusty Krab afgelopen zomer weer.

Beide ontwerpen werden afgewezen omdat er al een Krusty Krab-set was, evenals een klein bikinibroekje en nog veel meer sets. Want samen met Nickelodeon creëerde LEGO zijn eigen themawereld. Over LEGO Spongebob zijn tussen 2006 en 2011 14 verschillende sets verschenen. We zijn er dan ook bijna zeker van dat dit ontwerp niet gerealiseerd gaat worden, want een heropleving van de oude themawereld is momenteel niet in zicht.

LEGO Spongebob bikinibroek 1 LEGO Spongebob bikinibroek 1

 

Bekijk alle LEGO Spongebob sets HIER>>>

Bekijk ook de nieuwe LEGO Sonic The Hedgehog sets HIER >>>

Bekijk ook de nieuwe LEGO Sonic sets

Terug naar blog