Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review

Na 27 dagen wist de Robotic Mech Factory de nodige 10.000 stemmen van fans op LEGO Ideas te verzamelen. Het ontwerp van The_B3_ is het 41e model in de huidige beoordelingsfase. Sommigen van jullie kennen The B3 misschien van zijn gelijknamige YouTube-kanaal.

Laten we nu eens kijken naar zijn eerste Ideas-model. LEGO Ideas Robotic Mech-fabriek LEGO Ideas Robotic Mech-fabriek LEGO Ideas Robotic Mech-fabriek.

Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review

 

De felle kleuren van de faciliteit geven het een leuk, grillig gevoel, terwijl binnenin de twee robotingenieurs hard werken om hun nieuwste creatie met scifi-thema in elkaar te zetten De buitenmuren van de Robotic Mech Factory zijn overal volledig bedekt met kleppen, slangen en willekeurige kleine greebles. Het voorpaneel kan worden verwijderd voor een kijk in diorama-stijl van het interieur. Het dak kan er ook af om van binnenuit met de fabriek te spelen. Binnenin zit alles wat nodig is om de fabriek te laten draaien: allerlei gereedschappen en reserveonderdelen. Materialen kunnen worden geladen via de stortkoker aan de zijkant van de fabriek, waar ze langs de bewegende transportband naar beneden glijden, waardoor een robotachtige klauwarm onderdelen kan grijpen en uitlijnen voor montage. Componenten die van de transportband worden gehaald, worden vervolgens zorgvuldig in elkaar gezet op het ronddraaiende platform in het midden van de vloer. Zodra je mecha in elkaar is gezet, open je de garagedeur om hem rond te laten lopen.

Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review Robotic Mech Factory wordt gestemd in de LEGO Ideas Review

Maar ik ben zo twijfelachtig over mijn eigen mening over het concept dat ik nauwelijks kan beoordelen of het een nieuwe Ideas Set kan worden. Robotontwerpen zelf maken niet echt veel kans bij Ideas, dus ik neem aan dat het er voor de Factory ook niet zo goed uitziet. Maar laten we afwachten!

Terug naar blog