One Direction zingt mee in de LEGO Ideas Review | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

One Direction zingt mee in de LEGO Ideas Review

Na slechts 3 dagen belandde One Direction: What Makes You Beautiful in de LEGO Ideas Review. Het ontwerp uit de werkplaats van SJ verzamelde de nodige 10.000 stemmen van fans en is nu het 56e model in de huidige beoordelingsfase. 

 

Wat maakt jou mooi Model toont de centrale set van de videoclip What Makes You Beautiful van de voormalige band One Direction. Het nummer kwam uit in 2012 en is sindsdien meer dan 1,4 miljard keer bekeken op YouTube. Als je de videoclip niet kent, kun je die hier bekijken. Het ontwerp toont het prachtige strand, evenals de camper, hutten en kampvuur die op verschillende punten in de video te zien zijn. Het nummer bereikte in veel landen de nummer één en de videoclip is meer dan een miljard keer bekeken! De set bevat minifiguren van alle 5 leden: Niall, Liam, Harry, Louis en Zayn.

'

De band ging in 2016 uit elkaar nadat zanger Zayn een jaar eerder vertrok. Alle vijf de leden hebben inmiddels een succesvolle solocarrière. Een comeback van de band is onwaarschijnlijk. Zelfs als het nummer wekenlang in de hitlijsten stond, is het onwaarschijnlijk dat het concept wordt geïmplementeerd. Hoewel de muziek van One Direction weer populair wordt op sociale media, denk ik niet dat er een ter ziele gegane set zal zijn.

 

Terug naar blog