NIEUW: LEGO 10290 CREATOR EXPERT AMERIKAANSE PICK-UP TRUCK

Vandaag heeft LEGO de nieuwste Creator Expert set bekend gemaakt: de 10290 Pick-Up Truck. Even helemaal weg van alle drukte! Reis terug in de tijd naar de jaren 50 met dit LEGO® Pick-uptruck (10290) bouwproject. Dit model weerspiegelt de vintage look van een echte pick-uptruck met zijn ronde lijnen. Ontdek alle realistische kenmerken zoals een stepside bak, deuren en laadklep die open kunnen en afneembare houten hekken aan de zijkanten.

BEKIJK DE SET>>>

Vier de wisseling van de seizoenen
De truck is het hele jaar door druk in de weer met het leveren van seizoensproducten, zodat je steeds een nieuw tafereel kunt creëren. Er zit een kruiwagen met bloemen en een gieter bij voor de lente. Voor de zomer krijg je 2 houten kratten, tomaten, wortels en een melkemmer. De herfst brengt een krat pompoenen met zich mee, terwijl je voor de winter een krans en een kerstcadeau krijgt.

Een prachtige reis
Deze set maakt deel uit van een serie LEGO bouwmodellen voor volwassenen die van prachtige ontwerpen houden. Het model biedt een boeiende bouwervaring en is een leuk cadeau voor fans van klassieke auto's.

 

Terug naar blog