LEGO Ideas Rupsje nooitgenoeg | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Ideas Rupsje nooitgenoeg

Na 43 dagen bereikt de zeer hongerige rups de LEGO Ideas-community. The Very Hungry Caterpillar verzamelde de nodige 10.000 stemmen van fans op LEGO Ideas. Het ontwerp van Lyonsblood is het 30e ontwerp in de huidige beoordelingsfase.

The Very Hungry Caterpillar is een zeer beroemd kinderboek geschreven en geïllustreerd door Eric Carle in 1969. Het verhaal gaat over een jonge rups die op zoek is naar voedsel. Het voedsel dat hij eet, staat op elke pagina geschreven en je kunt de letterlijke gaten in het papier zien terwijl hij door het hele boek bladert. Het is al meer dan 50 jaar continu te koop en wordt beschouwd als een van de grootste kinderklassiekers aller tijden. Er zijn meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht en het is in meer dan 60 talen vertaald.

De LEGO Caterpillar heeft hetzelfde aantal poten en heeft ook twee verschillende tinten groen en een turquoise kleur om het lichaam na te bootsen. De achterkant valt op met een geel-rood-blauwe streep. Het lichaam van de Kleine Rups is gesegmenteerd en er zijn kogelscharnieren toegevoegd, waardoor de constructie veel mogelijkheden heeft.

Ook geïnspireerd door de illustraties zijn de vruchten - appel, peer, pruim, aardbei en een sinaasappel. Dit zijn de eerste vijf items die hij in het boek vindt, en ze hebben allemaal het beroemde "gat" in hun constructie. De onverzadigbare set bestaat uit 350 onderdelen.

Als kind was ik dol op dit boek en blijkbaar is het nog steeds erg populair. Ik weet niet zeker of de set een kans zal maken. De Kleine Prins werd in 2013 afgewezen. Waar is Walter? en Dr Seuss en LEGO wachten op een review. Sterker nog, ik betwijfel of ik een kans zou maken op die twee.

Aangezien de kleine rups echter een vrij kleine set is en het boek zo wijdverbreid is, zou het een kans kunnen maken. Tot nu toe heeft het pop-upboek 21315 de LEGO Ideas-themaserie gehaald; Het onverzadigbare zou geen boek zijn, maar ik denk dat het een kans zou kunnen hebben.

Lees meer op de site van LEGO Ideas waar je ook op deze set kunt stemmen KLIK HIER >>>

Terug naar blog