LEGO Ideas ET bereikt de volgende fase voor productie | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Ideas ET bereikt de volgende fase voor productie

"E.T.... Phone Home" 

...Of misschien kan hij beter naar Billund bellen, waar de LEGO-ontwerpers moeten beslissen of E.T. naar huis gaat of in de schappen van LEGO Stores belandt. Het E.T. Het Extra-Terrestrial-project van Brickester – voorheen bekend als lepralego, of in het echt Marcos Garavelli – wist na 75 dagen 10.000 stemmen op LEGO Ideas te verzamelen. Het ontwerp is daarmee het 34e model in de huidige beoordelingsfase.

 
E.T. - The Extra-Terrestrial - is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 1982, geregisseerd door Steven Spielberg, die al snel de meest opbrengende film in de geschiedenis werd en op dat moment zelfs Star Wars overtrof.

Vanuit deze film heroverwogen de filmmakers de manier om films voor kinderen, avonturenfilms voor kinderen en jongeren te maken. De invloed die het verhaal van E.T. en het werk dat de regisseur voor verschillende generaties filmmakers heeft gedaan, is duidelijk, vooral op de markt voor kinderentertainment.

Het LEGO-project toont een fotolijstje met de filmposter en dus met het bekendste deel van de film: The Flight of E.T. en Elliot in het bos tegen de achtergrond van de volle maan, door veel filmcritici beschouwd als het meest magische moment in de filmgeschiedenis. Deze afbeelding is ongetwijfeld de bekendste afbeelding uit de klassieker van Spielberg uit 1982. Het ontwerp bestaat uit ongeveer 1550 stukjes en wordt geleverd met twee minifiguren van E.T. en Eliot.

 

Bekijk HIER alle LEGO IDeas sets >>>

Terug naar blog