LEGO Fortnite LEGO-kits nu verkrijgbaar | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Fortnite LEGO-kits nu verkrijgbaar

Na de onverwacht verlengde downtime voor Fortnite op vrijdag is de nieuwe update nu volledig speelbaar en zijn LEGO® Kits nu beschikbaar. LEGO Kits zijn nieuwe premium items die exclusief in LEGO Fortnite kunnen worden gebruikt. Er zijn drie LEGO Kits aangekondigd, waarvan er twee nu tegen een gereduceerde prijs te koop zijn.

De eerste LEGO-sets omvatten de Beachside Boulevard-bundel met 7 bouwsets en 44 decorstukken. Deze bundel is momenteel verkrijgbaar voor 1900 V-Bucks met korting van 2700.

Fortnite LEGO Kits Durrr 1

Fortnite LEGO Kits Durrr 3

De Durrr Burger-bundel bevat 3 bouwpakketten en 41 decorstukken. Deze bundel kost 2000 V-Bucks in plaats van 2400. Geselecteerde items uit beide bundels kunnen ook afzonderlijk worden gekocht.

Fortnite LEGO Kits Beach 2

Fortnite LEGO Kits Beach 1

Er zijn enkele negatieve reacties geweest op het feit dat de LEGO Kits premium en dure items zijn, maar het is de moeite waard om te onthouden dat de game volledig gratis te spelen is, dus er wordt alleen verwacht dat er voor extra content in rekening wordt gebracht. Al zou ik graag zien dat er een gratis LEGO Kit wordt toegevoegd aan de maandelijkse Fortnite Crew-content. Samen met de mogelijkheid om sommige fysieke LEGO-sets in de game te ontgrendelen via in-pack-codes. Je vindt de LEGO Kits in de Fortnite winkel.

Fortnite LEGO Kits Durrr 2

Fortnite LEGO Kits Beach 3

Terug naar blog