LEGO Daft Punk Helmen | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Daft Punk Helmen

Zin in een klein feestje met LEGO Ideas? Daft Punk treedt op!

Nou ja, we kunnen hun iconische helmen tenminste vinden in de LEGO Ideas Review. De Daft Punk - The Robots-versie van eliot.obrien wist de Ideas-fans na 746 dagen te overtuigen en verzamelde de nodige 10.000 fanstemmen. Het ontwerp is daarmee het 28e model in de huidige beoordelingsfase.

BEKIJK ALLE LEGO HELMEN >>>

Daft Punk is een van de meest iconische en raadselachtige muziekduo's aller tijden. De twee artiesten Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homen-Christo zijn muziekproducenten uit Frankrijk die meerdere Grammy's hebben gewonnen.

 

Daft Punk werd opgericht in 1993 en speelde aanvankelijk in clubs door heel Europa. In 1997 brachten ze eindelijk hun eerste album Homework uit. Het duo bracht later nog drie studioalbums uit en produceerde de soundtrack voor de film Tron: Legacy. Naast hun muziek stond de band ook bekend om hun unieke stijl, aangezien ze altijd een paar robothelmen dragen die hun gezicht verbergen, waardoor hun ware uiterlijk tot op de dag van vandaag onbekend is.

Het LEGO-ontwerp toont de twee helmen van de kunstenaar, zowel de zilveren helm van Thomas als de gouden helm van Guy-Manuel. De helmen zijn gebouwd op stands en dienen dus als expositiestukken.

De helmen zijn zeker een cool idee voor alle fans van het duo. Hoewel de LEGO 21339 BTS Dynamite-set ons laat zien dat muziekartiesten een kans hebben op LEGO Ideas, denk ik niet dat het ontwerp een kans maakt. De laatste singles van Daft Punk zijn uit 2013; en momenteel zouden de twee niet zo beroemd moeten zijn als andere artiesten. Bovendien doen de helmen meer denken aan de Star Wars-serie en zouden daarom op het eerste gezicht tot verwarring kunnen leiden.

Terug naar blog