NIEUWE LEGO HARRY POTTER ENCYCLOPEDIE IN 2023

NIEUWE LEGO HARRY POTTER ENCYCLOPEDIE IN 2023

Een gloednieuwe editie van de LEGO® Harry Potter Character Encyclopedia zal naar verwachting in 2023 worden gepubliceerd door DK Books. Hoewel er de afgelopen jaren een aantal vergelijkbare boeken zijn verschenen, werd het laatste echte op minifiguren gerichte LEGO Harry Potter-boek veel gepubliceerd. in 2012 en er zijn veel nieuwe gezichten in sets verschenen sinds het thema in 2018 opnieuw werd gelanceerd. Net als bij andere LEGO Character Encyclopedias, zal het boek een exclusieve Wizarding World-minifiguur bevatten die nog niet is onthuld. Het boek verschijnt in juli 2023. De omslag is onder voorbehoud.

Leer alles over de Harry Potter minifiguren

Maak kennis met meer dan 200 minifiguren uit de LEGO Harry Potter-wereld - inclusief een exclusieve nieuwe minifiguur om aan je verzameling toe te voegen!

Of je nu tovenaars, Dreuzels, vrienden of vijanden bent, ontdek al je favoriete Hogwarts-studenten en -leraren, evenals wezens en andere personages. Ontmoet Harry's vrienden Ron, Hermelien en Ginny; De leraren van Zweinstein, waaronder Perkamentus, Sneep, Anderling en Spruit; plus, Hagrid, Dobby en andere populaire personages uit de Wizarding World.

Ontdek alle populaire LEGO Harry Potter minifiguren en zeldzame en unieke minifiguren die je misschien nog nooit eerder hebt gezien in de LEGO Harry Potter Character Encyclopedia - het ultieme handboek voor fans van LEGO Harry Potter.

 

Deze informatie is niet afkomstig van LEGO zelf en is daarom niet bevestigd. BRON: LEGO Harry Potter Encyclopedia Coming In 2023 - BricksFanz